Руйнація Х

Руйнація Х

| 5 | Розділ: Новини | 2 березня 2012 15:44

1 квітня у Львові відбудеться наймасштабніший український фестиваль альтернативної музики – ювілейна «Руйнація Х».
З народження і до сьогодні над «Руйнацією» працювали більше 100 помічників, волонтерів, організаторів; на сцені відіграли більше 80 гуртів, які віддали фесту більше 50 годин шаленого драйву!
Кожного року фестиваль відвідує все більша кількість людей з усієї України і це не є випадковим. Адже основна мета фестивалю – знищення стереотипів пов'язаних із рутиною, що заполонила наше повсякденне життя. Долаючи систему, відроджуєш себе, і, «Руйнація» створена саме для цього. Між виконавцями і прихильниками виникає певний діалог; тут: нові ідеї, відчуття, прагнення вирватись на волю і знищити тенета, що скували своєю матеріальністю.


З нагоди ювілейного фесту було запущено офіційний сайт офіційний сайт, відвідувачі якого зможуть знайти найсвіжіші «руйнівні» новини і детальну інформацію.
Також організатори готують новий концертний майданчик «Це-Х» (за адресою вул. Федьковича 51-б, біля супермаркету «Скриня»), який зможе вмістити всіх охочих відвідати альтернативне свято.

Хедлайнером фестивалю стануть американці (HED) P.E.
Також, на сцену «Руйнації Х» вийдуть одні з найкращих гуртів української альтернативної сцени: ЗЛАМ (м. Київ), Тонкая Красная Нить (м. Харків), Димна Суміш (м. Київ), ТОЛ (м. Київ), АННА (м. Львів), PINS (м. Кременчук), МЕРВА (м. Рівне).

Отже, 1 квітня, концертний майданчик «Це-Х», ювілейний фестиваль «Руйнація Х».
Початок: 13:13
Офіційний сайт: http://ruinatsiya.com/

Зустріч VK: http://vk.com/ruinaciya2012
Зустріч FB: http://www.facebook.com/events/133319373457998/

Акредитація ЗМІ


Замовлення квитків:


Генеральний інтернет-партнер фестивалю: EX.UA
Радіо-партнер: Radio ROKS
Технічну підтримку та якісний звук зi сцені забеспечує компанія "РеалМюзик".
Хочеш відповісти? Авторизуйся!