T E Morris (UK) + Bad City District (UA) + pamva (UA) у Львові

T E Morris (UK) + Bad City District (UA) + pamva (UA) у Львові
Неділя, 11 березня 19:30, Музей Ідей
Вхід: 25/35/40 грн.

| 8 | Розділ: Події | 24 лютого 2012 10:47

Том Морріс / T E Morris перш за все відомий тим, що є засновником та незмінним лідером британського гурту Her Name Is Calla.

Але на відміну від багатошарової і темної music-noir, сповненого болю, покрученого пост-року, що він грає у гурті, його сольний проект відрізняється простотою і чистотою. Без жодних сюрпризів та прихованих ігор. Це так, ніби музикант прийшов до кращого розуміння себе і мистецтва, яке він створює. “Просто вокал і гітара. У моїй власній музиці я спеціально вибрав підхід із зануренням у музику; хочу мати побільше простору в піснях” – відзначає Том.

Відоме видання PopMatters порівнює сольний проект Морріса із Деміеном Райсом, але відзначає в Томові “свіжіший та більш драматичніший підхід, обдуману і вдало підібрану лірику. Сором’язлива й скромна людина в житті, на сцені стає безстрашним і гордим музикантом, що розтопить байдужість навіть найбільш прохолодно налаштованої аудиторії”.

Bad City District (Mezkerei / Ігор Пришляк) - вокаліст та гітарист львівських гуртів Somali Yacht Club та Polaron. В своїх гуртах грає важку нестримну та складну у виконанні рок-музику. Перед виступом Тома Моріса представить кілька власних композиці та каверів, які стали результатом недавнього захоплення акустичним фолк-роком з Британії та США.
Слухати: http://www.divshare.com/download/16585764-3a2

Місце проведення - музей ідей валова 18а

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ:
Музей Ідей
вул.Валова 18а
ЛЬВІВ

Початок о 19:30

Членські внески:
Перші 50 - по 35 грн.
Наступні по 40 грн. - загальна кількість місць 75 тому не зволікайте!

Для тих, хто йде на концерт HER NAME IS CALLA - 8-го березня - 25 грн.
http://www.facebook.com/events/374492079231513/

Внески можна буде зробити у магазині Трактор.

Організатор туру:
AZH PROMO
http://www.azh.com.ua/promo
Хочеш відповісти? Авторизуйся!