Терміново продам гітарне майно.

| 9 | Розділ: Продам/куплю | 18 грудня 2011 19:58

Так вийшло, що я скоро їду далеко і надовго. Так далеко, що гітари тягнути з собою можливості немає. І так надовго, що краще розпродати ніж залишити пилитись. Отож щоб їх розпродати у мене є тиждень тому ціни символічні.

1. Гітара зібрана з деки Ібанезу RG серії (ну і електроніка вся також рідна) і грифу від гітари Palmer. Причина чому вона зібрана мені не відома. Я другий власник. Була придбана мною 6 років назад. Відстроєна. Все працює. Без сколів. Ціна 100$ або 800 грн.


2. Бас Cort Action. Куплений мною півроку назад у цій темі: http://rock.lviv.ua/article/22336/ . З чохлом. У такому ж стані як і купив. 700 грн.


3. Гітара зібрана мною. Зі старих частин лише флойд і дека. Дека фарбована заново, грамотно, десь рік назад. Тобто фарба на ній свіжа. Гриф, кілки, звукознімачі і інша електроніка – все нове. Спаяна заново. Не відстроєна. Струни натягнуті лише для виміру натягу. Звукознімачі – B.C. Rich BDSM. Ціна 100$ або 800 грн.


4. Ще одна гітара зібрана не до кінця. Зі старого на ній теж лише флойд і дека. Дека грамотно покрита лаком. Лак свіжий. Гриф до неї новий. Уся електроніка теж нова, ще не спаяна. Звукознімачі GFS Lil’ Killer та GFS Crunchy PAF. Ціна 100$ або 800 грн.



5. Renome RJ-12. Дванадцятиструнна гітара. Без сколів і подряпин, як нова. Нові струни. Ціна 400 грн.


Пропозиції актуальні до кінця наступного тижня (до 26.12.11). Прохання писати запитання у приват або на адресу anton100889@mail.ru . Дякую.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!