Продам двохламповий бустер у корпусі DOD

| 20 | Розділ: Продам/куплю | 12 грудня 2011 15:59

Власне, продам бустер.



Педалька являє собою хороший смачний кліновий преамп. У певних положеннях ручом, можна навіть пофузззити. Мені сподобався його чистий звук, тому вирішив не додавати всілякі "розгінні ступені". Його стихія - чистий звук!
Конструкція дозволяє регулювати не тільки ступінь гейну ( верхній регулятор гейну), але й його динаміку та структуру (нижній регулятор гейну). Для більшої універсальності темброблок доповнено тумблером, якій відповідає за буст верхніх частот (інколи виникає така необхідність, коли гібсон хочеться тимчасово перетворити на телекастер). Байпас релейний, на герконовому реле з паладієвими контактами та схемою автоматики на КМ155ТМ2 у керамічному корпусі (допускає більш високу температуру експлуатації). Всі гнізда стандартні розташовані на задній панелі, що дозволяє без проблем вбудовувати педальку навіть у майже заповнений педалборд.



У конструкції використано конденсатори Elna, Philips (прохідні та сіточні), Nichicon, Rubycon і вітчизняні К73-9 (не плутати із К73-17 !). Резистори у анодних та сіточних колах - вінтажні вугільні (їх зараз модно називати карбоновими). У коло живлення та на вході сигналу включені ВЧ дроселі для запобігання, або принаймні мінімізації ефекту "Українського Радіо". Лампи запаяні безпосередньо у схему і закриті мідними екранами. Віброізоляція забезпечується прокладками з високотемпературного силікону. Плюс бездоганний монтаж.



Тестував з електро-, басом, адаптеризованою акустикою.

У комплекті - стабілізований блок живлення на 12В. Втім, можливо живити дану приму від 18, 24 В - нічого страшного не станеться, буде навіть краще!

Ціна питання 400 грн. Особам із штампом у паспорті про прописку на РокЛьвові - знижки!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!