Продам Tubeman 2, Ibanez WD7 , Korg DT-10, 3000грн. 850грн. 700г

| 2 | Розділ: Продам/куплю | 8 жовтня 2011 16:07

1. Hughes&Kettner Tubeman 2. Привезений з США. Made In Germany. Оригинальный блок живлення і перехідник на 220В. Преамп зовні потертий, але на якість звуку це не впливає. Стоїть оригінальна лампа. Ось хороша стаття про преамп http://guitar.ru/articles/tests/tests_207.html . Продаю по причині розпаду групи, переходжу на другий стиль, і вона мені там не потрібна. Ціна 3000 грн.

2. IBANEZ WD7 - педаль ефектів вау, оптична педаль, два режими включення/виключення, режими для гітари і баса, живлення від батарей і адаптера.
Такі особливості, як режим ручного або автоматичного включення/виключення педалі, що перемикається, вибір діапазону ефекту, опція LO control для адаптації звучання педалі під конкретні запити музиканта, роблять педаль Weeping Demon самою універсальною педаллю «вау» з доступних сьогодні. Ціна 850 грн.

3. Новий підлоговий тюнер DT10 розширює товарну лінійку цифрових тюнерів KORG, відомих своєю точністю і універсальністю. Світлодіодний дисплей надає можливість швидкого і точного визначення строю для стабільного налаштування. Дисплей дозволяє добре бачити параметри налаштування навіть в умовах затемненої сцени. Міцний металевий корпус призначений для довгих років використання. Ціна 700 грн.

Тюнер і вах-вах в дуже хорошому стані…майже не користувався…
Хочеш відповісти? Авторизуйся!