blackpaperplanes і Red Cardinals - вечір пост-року і психоделік

blackpaperplanes і Red Cardinals - вечір пост-року і психоделік
Неділя, 9 жовтня 12:00, Хмільний Дім Роберта Домса
Вхід: 40/60 грн., передпродаж у

| 0 | Розділ: Події | 30 вересня 2011 12:20

+Спойлер
9 жовтня, в рамках українського туру (Київ, Хмельницький, Тернопіль, Львів), організованого AZH PROMO, у львівському клубі ХДРД відбудеться концерт одного із найцікавіших незалежних білоруських гуртів - blackpaperplanes (post-rock/electronic/piano). На розігріві виступить відомий тернопільський гурт: Red Cardinals (psychedelic rock, instrumental)


За звучанням та атмосферою, що створюють blackpaperplanes їх можна порівняти із такими гуртами як Long distance calling та 65 days of static чи God is an Astronaut. blackpaperplanes сподобаються всім любителям якісної інструментальної музики.

Свою музику blackpaperplanes описують так: “Ми намагаємося створити певну компіляцію з легких і приємних, а інколи і важких та суворих гітарних рифів і різноманітних ударних малюнків. Окрім того, у нашій музиці знайшли собі місце експерименти з електронною музикою, а супровід до цього всього створюється звуками піаніно. Ми черпаємо натхнення від гуртів, які у буквальному сенсі слів, малюють цю прекрасну музику.”

Враження від їхнього минулого перебування в Україні: "Ми всі були в захопленні минулим туром, саме тому дуже хочемо повернутись і порадувати людей новим матеріалом і самим насолодитись приємною атмосферою.

Україна і аудиторія запам’ятались тим, що все було неперевершено! Нам взагалі не доводилось часто їздити, тому враження всі найсильніші!"

Інтерв’ю з гуртом повністю:
http://www.azh.com.ua/music/blackpaperplanes

На розігріві виступить відомий тернопільський гурт:
Red Cardinals (psychedelic rock, instrumental, Тернопіль)
http://soundcloud.com/goyra

Квитки:40/60 грн., передпродаж у "Тракторі" (вул. Левицького, 5.)

Організатор - AZH PROMO
http://www.azh.com.ua/
www.azh.com.ua/promo


http://vkontakte.ru/event28477458

http://www.facebook.com/event.php?eid=284145941611535
Хочеш відповісти? Авторизуйся!