Кораллі із представленням нового альбому

Кораллі із представленням нового альбому 'Є!'
Вівторок, 4 жовтня 20:00, арт-кав’ярня «Квартира 35», Вірменська 35 (2 поверх)
Вхід: 50 грн; для членів клубу 25 грн

| 0 | Розділ: Події | 26 вересня 2011 23:59

Карпатські аллігатори, знані як Рок-Вар’ятЕ «КораЛЛі» врешті-решт «дофестивалилися» до повноцінного альбому «Є!». Нагадаємо, що трохи менше року, як «карпатчики» святкували «різдво» міні-дебютника «Кралі» («три гіти для і про кобіт»), що вже встиг погуляти музичним простором Неньки.



У свіжому ж диску присутня суміш музичних награнь від старту творчого шляху молодих франківських рокерів до нинішнього дня (наразі 15 треків загальною тривалістю близько 47 хв.).

Не обійшлося без особливого творчого підходу та легенького експерименту з дизайном. За словами менеджера та учасника «КораЛЛів» Мишка Адамчака, комплект платівки планується забезпечувати ще набором олівців чи фломастерів – для додаткових творчих «виражень» наших етно-фанк-ф’южин-панк патріотів. То давня задума одного з фронтменів гурту Юрка Адамчака.

Святкування стартує вже 15-го вересня кампанією публічних розмальовок у десятьох культурно-виразних місцях столиці Прикарпаття. А далі у суботу, 17-го вересня, на центральній стометрівці Івано-Франківська з 20-ої години відбуватимться вуличний перфоменс з трембітно-амбітними драйвом. «Прохід ВІЛЬний. Віля (трембітатор «КораЛЛів») пропускає через вулицю тільки після «тяги» в трембіту та добротного аркана. Такими «веселими ногами» пускаємо у світ цей альбом «Є!», – Віля Чупак, один з фронтменів рок-вар’ятів про планову оказію свята та дебютний альбом.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!