18вересня - Велопробіг до "Європейського тижня мобільності"

| 5 | Розділ: Офтоп | 17 вересня 2011 10:32

Львів'ян та гостей міста запрошують у неділю на велопробіг

Асоціація велосипедистів Львова, Львівська міська рада, Німецьке товариство технічної співпраці, запрошує львів'ян і гостей міста взяти участь у велопробігу мобільності, який проводиться в рамках європейського тижня мобільності.

Велопробіг стартує в неділю 18 вересня об 11-00 від Оперного театру.

Маршрут велопробігу складено так, щоб він проходив по ділянках і районах, де збудовано перші у Львові велодоріжки (на вулиці Липинського і в Рясне 1). Щоправда, як повідомили організатори велопробігу, до маршруту не включено кінець вулиці Зеленої, де облаштовано велосмуги, оскільки протяжність велопробігу стане дуже довгою.

Маршрут велопробігу: пр. Чорновола -- вул. Липинського -- Миколайчука -- Гетьмана Мазепи -- Замарстинівська -- Варшавська -- Тунельна -- Вінниця -- Шевченка -- Рясне 1 -- Шевченка -- Вінниця -- Тунельна -- Варшавська -- Панча -- пр.Чорновола. Завершиться велопробіг біля львівської Опери.

Довжина маршруту -- 23 км. Очікувана тривалість пробігу --- 1 год. 45 хв.

Тиждень мобільності -- це загальноєвропейська акція. Традиційно проводиться у вересні.

Європейський тиждень мобільності -- це кампанія, спрямована на усвідомлення громадян потреби відмовитися від надмірного використання приватного автомобіля. Кампанія закликає мешканців міст у тиждень мобільності їздити переважно велосипедом, громадським транспортом, ходити пішки. Тиждень мобільності скерований також на стимулювання влад європейських міст до промоції цих видів пересування та інвестування у відповідну інфраструктуру.

Приїжджайте у неділю під Оперу і візьміть участь у велопробігу!

-------------------

такшо шановні, беріть свої біциклі і го кататися)

в 10.50 кучкуємося десь біля фонтану)
приїжайте з хорошим настроєм=)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!