Staind ВСЕМ ;)

| 11 | Розділ: Музичні релізи | 12 вересня 2011 16:23

Нарешті настав той час, коли Staind випустив черговий студійний альбом, сьомий по рахунку. Писати багато про нього не буду, скажу просто шо охуєнний, все при ньому. Вопшем качають всі де тільки можна, хто зареєстрований на ру трекері качає тут в якості:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3720211

Трохи про альбом:
Сьомий альбом американського, альтернативно\пост-гранджово\ню-металічного гурту Staind з однойменною назвою. Альбом знаменує повернення до більш важких звуком Staind, який переважав на ранніх альбомах Tormented, Dysfunction і Break The Cycle. Це також останній альбом який записувався з оригінальним ударником Джоном Вайсоцкі, який покинув гурт після запису у травні.
4 пісні були випущені до релізу самого альбома. Перший сингл "Not Again", який був доступний в відео форматі на офіційному сайті гурту 12 липня. Згодом він був представлений на радіо-станції 19 липня. "The Bottom" був випущений як саундтрек до третіх Трансформерів. Також була випущена пісня "Eyes Wide Open" 30 липня і "Paper Wings" 8 серпня.
Офіційна премєра відео на пісню "Not Again" відбулася 30 серпня, сингл досяг 3-го місця у Mainstream Rock Tracks і 5-го у Rock Songs.

Рік випуску: 2011
Країна: USA
Жанр: Alt.Metal\Post-Grunge\Nu-Metal
Тривалість: 00:42:17
Опис:
1. Eyes Wide Open
2. Not Again
3. Failing
4. Wannabe
5. Throw It All Away
6. Take a Breath
7. The Bottom
8. Now
9. Paper Wings
10. Something to Remind You

iTunes Deluxe Edition

11.Spleen (Live in Houston)
12.Not Again (Guitar Solo Contest Winner)
13.Not Again (Video)
14.For You (Live in Houston)

Deluxe Edition

11.Spleen (Live in Houston)
12.For You (Live in Houston) + BONUS DVD Documentary
Хочеш відповісти? Авторизуйся!