2012: що там?

| 64 | Розділ: Офтоп | 26 травня 2011 18:02

Оскільки ви тут все одно активніші, ніж "друзі" в моїх соцмережах, то анука давайте напишемо тут, хто шо знає про 2012р.
Я напишу 4 фішки:

1. Майя. Причому, у них немає кінця світу, а закінчується кадендар у грудні 2012 року. Що трактують як кінець світу.
2. У Нострадамуса є пророцтво (якщо воно, звісно, його), що 44 президент США буде останнім президентом США. Обама - 44.
3. У євреїв до 2006 року був каббаліст-равин Іцхак Кадурі. Він знав тору, біблію і ше кучу всяких релігійних книг напамять, багато мов, був (у порівнянні якщо з християнством) тіпа блаженним, казав, що спілкується у снах з Мешиахом (месією, якого чекають вже довгий час євреї), йому всі вірили і дуже уважали, ну, от як ви уважаєте Гузара. 2006 року Іцхак помер у віці 109 років, а перед смертю він залишив записку, в якій, як він сказав, він написав імя Мешиаха (месії), яке він зміг розшифрувати. Але цю записку попросив відкрити через рік після його смерті. От її відкрили і серед кабалістів та всяких ортодоксальних євреїй піднявся страшний вей, бо імя месії у цій записці звучить як "Ісус". Тобто, Кадурі сказав, що євреї протупили і провтикали пришестя месії. Одразу всі почали заперечувати автентичність записки, в тому числі і син Іцхака, яка також равин. Але оф.сайт Кадурі містить саме такий текст записки.
І ще Кадурі встиг сказати, щоб євреї не дуже парились з того приводу, бо скоро все одно друге пришестя.
І назвав приблизну точку відліку другого пришестя. Він сказав, що мешиах прийде, коли помре Аріель Шарон. Аріель Шароншо-то ніяк не помре, а лежить собі з 2006 року в комі. Я от думаю, шо може то він у 2012 нарешті помре і прийде Ісус?
4. Недавно в Сонце йобнулась комета і біля Сонця літають ше пару таких штук.

А ви шо знаєте про 2012, крім чемпіонату з футболу?
Хочеш відповісти? Авторизуйся!