Проблеми з домашнім WI-FI

| 19 | Розділ: Запитання | 11 лютого 2011 22:02

Всім привіт. Вже тиждень дико харить проблема з домашньою wi-fi мережею.
Купив новий ноут, і ніби все ок працювало перші дні. По ходу установки різних прог на комп і так далі появилась проблема, шо мережа час від часу самостійно перепідключається. Тобто нет пропадає на декілька секунд, шукає мережу і конектить. Деколи буває, шо законектити не вдається… Я шось клацаю в настройках, по сто разів проводжу виправлення підключення до інтернету. Деколи спрацьовує а деколи висвічує, що не вдалось виправити, можливо у вас проблема з: кабелем, настройками роутера.
Звичайно я почав це діло гуглити, і виявляється така проблема виникає в багатьох, незалежно від фірми роутера і самого пристрою, що піключається через wi-fi (ноут, нетбук, телефон). І найгірше, шо восновному пишуть, що рішення проблемі не знайдено.
Може хтось в нас шарить, шо це може бути, з чим повязано і як виправити?

Ноут бачить ще декілька сусідніх мереж… не знаю чи це якось впливає. В настройках антивіруса теж поставив шоб адекватно реагував на мережу і інші пристрої в мережі. Але підключення всеодно раз на декілька годин може почати перепідключатись. Як і в інших людей з форумів, які я читав, є інші пристрої які нормально тримаються підключення, а якийсь проблемний постійно його губить (ну от як в мене один ноут стабільно ловить, інший перепідключається)
Допоможіть
Хочеш відповісти? Авторизуйся!