Сьогодні! благодійні конц. в ЛНУ та УКУ: AtmAsfera, Тарасова ніч

| 8 | Розділ: Події | 16 грудня 2010 12:01

Отож, сьогодні у двох львівських ВУЗах пройдуть благодійні концерти, метою яких є збір подарунків для дітей до свята Миколая:

1)
+Спойлер
Благодійний фонд "Доктор Клоун" (http://drclown.org.ua/), Студентська інформаційна мережа Львівського національного університету імені Івана Франка та український гурт "AtmAsfera" (http://www.atmasfera.com/) ініціюють благодійний концерт з нагоди Дня Святого Миколая.
Метою акції є збір м'яких іграшок для дітей, котрі перебувають у стаціонарах дитячих лікарень м. Львова.

В лікарнях м. Львова щоденно перебуває близько 1000 дітей віком до 18 років з різними хворобами, серед них діти, що мають хронічні або важкі соматичні захворювання: лейкемію, цукровий діабет, бронхіальну астму, дитячий церебральний параліч і т.ін. Частина цих дітей, на жаль, у День Св. Миколая буде змушена залишитись в лікарні, дехто з них так і не отримавши подарунку під свою подушку цієї чарівної ночі, котру діти чекають увесь рік. Саме тому, волонтери БФ "ДР Клоун" поспішать до цих дітей 18-19 грудня, щоб подарувати маленький несподіваний подарунок – м'яку іграшку та хоча б на мить повернути діткам в лікарнях відчуття свята.


Благодійний концерт гурту "Атмасфера" відбуватиметься 16 грудня о 17:00 год. у Центрі культури та дозвілля "Лис Микита" ЛНУ ім. Івана Франка, на якому своєрідною "перепусткою" буде новенька м'яка іграшка (з міркувань гігієни в лікарнях просимо приносити нові іграшки).

http://www.facebook.com/event.php?eid=160159187362538

2)
Асоціація випускників УКУ, Братство студентів та випускників УКУ «Res Familiae» і Рада студентів УКУ 16 грудня організовують благодійну забаву «Святий Миколай. Додати до друзів», кошти з якої передадуть вихованцям спеціалізованої школи-інтернат для незрячих дітей №100 у Львові.

Захід розпочнеться о 18:00 в корпусі філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету, що на вулиці Хуторівка, 35а у Львові.

У програмі вечора гурти "3 в 1", "Шафа Шамана", "Тарасова ніч", частування гарячим вином, борщем з пампухами, фаєр шоу і купа всього іншого ))

http://www.facebook.com/event.php?eid=177691235592007
Хочеш відповісти? Авторизуйся!