10грудня в Києві виступлять французи Nouvelle Vague

| 2 | Розділ: Новини | 1 грудня 2010 14:12

10 грудня 2010 року в Києві в галереї Лавра відбудеться концерт французького гурту Nouvelle Vague.

Назва гурту Nouvelle Vague народилася з гри французьких словосполучень нова хвиля і босанова. Саме про ці музичні стилі думали мульти-інструменталісти Марк Коллін і Олів'є коли вирішили зібрати гурт, який би виконував punk-rock і new-wave хіти в нових аранжуваннях.

Перший, однойменний альбом проекту вийшов в 2004 році зі спогадами про The Clash і Joy Division, з римейками композицій The Cure, Depeche Mode і хардкор-піснею Too Drunk to Fuck гурту Dead Kennedys. Вокал для альбому прописували вісім співачок і один карибський артист. Згодом Марк та Олів'є неодноразово змінювали своїх вокалісток, пояснюючи це творчими пошуками і чудовою командою музикантів-професіоналів, які живуть у Парижі, з якими хотілося б встигнути попрацювати.

За останні п'ять років гурт видав ще дві платівки, в яких пошуки виходили за межі фанку, самби і реггі.

Паралельно з роботою в гурті, учасники Nouvelle Vague переробляють саундтреки для кінофільмів 70-х років і в даний момент беруть участь у записі співачки Скай Едвардс з ансамблю Morcheeba.

Київський концерт Nouvelle Vague відбудеться 10 грудня 2010 року в галереї Лавра в рамках серії концертів LYVE Кyiv Сoncert Сoncept. Початок о 19:00.

У рамках концерту гурту Nouvelle Vague розділ громадянської журналістики Я-Корреспондент і LYVE Кyiv Сoncert Сoncept проводять конкурс на найкращий фоторепортаж з живого концерту. Щоб приєднатися до числа конкурсантів, потрібно бути зареєстрованим користувачем Корреспондент.net і з 30 листопада по 8 грудня завантажити на спеціальну сторінку сайту свої фотографії з живого концерту улюбленого гурту або виконавця.

Троє учасників-переможців, відібраних редакцією сайту, отримають по два квитки на київський концерт гурту Novelle Vague











------
кієв горад побагачє…
Хочеш відповісти? Авторизуйся!