Ламповий скрімер і ламповий сатуратор

| 29 | Розділ: Творчість і мистецтво | 11 листопада 2010 23:26

Вітаю шановних форумчан!

Хочу представити нові свої педальки: скрімер (на фото кльору сірий металік) і сатуратор (червоного кольору).



Про сатуратор багато було сказано у попередній статті http://rock.lviv.ua/?category=7&item=19942 . Основне його призначення - інтенсивне насичення сигналу гармоніками без входу у кліппінг. Даний екземпляр має більший рівень вихідного сигналу, а в якості лампи використана не 6Н23П (E88CC), як у попередній версії, а 6Н3П-ЕВ, незаслужено забута вітчизняними примочкопаяльщиками. Але німецькі радіоаматори її вже давно і успішно використовують у гітарному звукопідсиленні та мікрофонних преампах.




Скрімер має два режими: овердрайв і кранч, які перемикаються тумблером. У режимі овердрайву сигнал переважно насичується гармониками та злегка підгружається. Можна використовувати як преамп для чистого звуку або гріти зовнішнім перегрузом. Другий режим - інтенсивний, щільний овер, кранч. Реакція на атаку, структура перегрузу , власне, і дала підставу назвати даний пристрій скрімером.





Для бажаючих є можливість послухати / покрутити ручки даних девайсів у Львові http://rock.lviv.ua/?category=7&item=18961

Успіхів!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!