Останні новини львівського року.

| 1 | Розділ: Новини | 7 вересня 2003 11:39

До вашої уваги останні новини львівського року.

Тостер

У травні в гурті "Тостер" з'явився новий басист - Данило Швець, котрий насрав на свою попередню групу "Хмарочос". З Данилом "Тостери" виступали у Києві на гала-концерті "Перлини сезону" на день молоді.
В липні в Рівному на студії "Брем Стокер" записали другий демо альбом. Зараз репетують і готуються до виступу в клубі "Yellow Submarine" (Кишенів, Молдавія).
За 5 років існування гурту це буде перший їх сольний концерт.
Записи останніх чотирьох пісень зводяться на студії ТРК "Люкс" і будуть зведені восени цього року. Гурт готується до випуску альбома.

Хмарочос

Два місяці тому пішов басист Данило Швець і замість нього ще ніхто не грає. Записали три нові пісні на студії "Морко". Готуються до рокотеки і до поїздки в Київ 24-26 вересня на "Червону руту".

Beetlejuice

З'явився новий барабанщик Ігор ("ДНК"). Записали альбом (16 треків) і збираються його випускати. Грали на розігріві у "Тараканів" у Івано-Франківську.

Ніагара

В кінці червня з "Перлин сезону" Київ привезли диплом. На початку липня їздили на "Тараса Бульбу" в Дубно, після чого були гостями на фестивалі "Лемківська ватра" у Здині (Польща).
Планують їхати у Київ на фінал "Червоної рути", якщо він відбудеться.

Морс

За цей час створилась нова група у склад якої входять професійні музиканти, зокрема Орест Смішко (Джек О'Лентерн). Наразі вони шукають вокаліста(тку).
Хочеш відповісти? Авторизуйся!