Акустичний Фліт

Акустичний Фліт
П'ятниця, 8 жовтня 19:00, рок-клуб "Старушка"
Вхід: 50-60

| 0 | Розділ: Події | 4 жовтня 2010 15:16

Акустичний Фліт!

Флітів вже майже 10 років всі звикли бачити з електрогітарами під барабанні драйвові ритми на найгучніших фестивалях України і не тільки.

Але що відбувається коли відключають електроенергію – електрогітари перетворюються на непотрібний мотлох. І тоді нічого не лишається як дістати стареньку акустику. Хлопці залюбки зроблять і це! Адже справжній музикант може виконувати свою музику навіть на табуретці)))
8 жовтня група Фліт заграє свої пісні під акустичні гітари і без кіловати зайвого тиску на барабанні перетинки у Вашому місті. Це буде перший квартирник у місті Львові!!!
Всі охочі відчути тісний тілесний і духовний контакт із групою запрошуються на цю подію. Але у зв`язку із обмеженим простором "концертного майданчику" також буде обмежена кількість місць.

Отже, поспішайте зайняти своє місце разом із учасниками групи в незвичній домашній атмосфері квартирника.

===========================================================================================

Акустический Флит!

Группe Флит уже почти 10 лет все привыкли видеть на больших и громких фестивалях, извлекающих из своих гитар и барабанов децибелы звукового драйва!
Но что происходит когда отключают электроэнергию? Электрогитары превращаются в ненужный хлам. И тогда ничего не остается как достать старенькую акустику. Ребята охотно сделают это! Ведь настоящий музыкант может выполнять свою музыку даже на табуретке!
8 октября группа Флит сыграет свои песни под акустические гитары и без киловатт лишнего давления на барабанные перепонки в Вашем городе. Это будет первый квартирник во ЛЬВОВЕ!
Все желающие ощутить тесный телесный и духовный контакт с группой приглашаются на это событие. Но в связи с ограниченным пространством "концертной площадки" также будет ограничено количество мест.
Итак, спешите занять свое место вместе с участниками группы в необычной домашней атмосфере квартирника.


Место проведения: рок-клуб "Старушка"
Начало: 19:00
ВХОД: 50 гр предпродажа
60 гр в день концерта

Заказ билетов:
+38 (095) 258-73-94
+38 (093) 532-77-49
Юлия
http://vkontakte.ru/ona_mo
Хочеш відповісти? Авторизуйся!