львівським поетам та любителям поезії

| 28 | Розділ: Офтоп | 26 вересня 2010 2:33

мапєд не мій.

Місту Лева давненько бракує чогось подібного. Можливо, саме вам цього бракує теж. Поки що ми не можемо розкрити всіх карт, але можемо сказати одне: шукаємо однодумців. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб зустріти собі подібних і близьких по духу, ласкаво просимо спробувати разом з нами. Ахтунг! Ми не маємо на меті популяризацію чи оприлюднювання будь-чого і будь-кого. Для початку ми хочемо об'єднати львівських ПОЕТІВ-СЕРЦЕМ-І-МОЗКОМ, а далі побачимо.

Якщо вас хоч трішки зацікавило вище сказане, просимо надіслати листа на пошту dead_poets_society[at]ukr.net з наступною інформацією:

1. Три ваші твори, які ви вважаєте найдостойнішими. (якщо ви не пишете, але не уявляєте свого життя без поезії, пропустіть цей пункт).
2. Три найдостойніші (найулюбленіші) на вашу думку твори інших поетів. (національність, епоха ітеде ролі не грають).
3. Кілька слів на тему вашого бачення сучасної української літератури (її стан на сьогодні, бажання змін тощо) та кілька імен сучасних українських поетів, що викликають у вас повагу.

Якщо ви не отримаєте відповіді на листа протягом трьох днів, вважайте, що ми не знайшли однодумця в вашому лиці, просимо зрозуміти нас і не ображатися. Надіслана вами інформація буде стерта і гарантовано ніде не використовуватиметься.

Якщо маєте можливість запостити ще десь дане повідомлення, будемо вельми вдячні за допомогу.

Дякуємо за увагу.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!