Across the Universe(the Beatles drama, 2007)

| 3 | Розділ: Інше | 8 вересня 2010 1:14

Недавно мені добрі люди порадили переглянути це чудо. я чомусь не зразу взявся за це, поки пару разів не стикався з ним.
шо це таке?
це мюзикл, зроблений під музику бітлз. і дуже кльово зроблений. автори зробили дуже цікаву річ. з 30 пісень, яким бітли дали свого змісту, вони зробили сюжет фільму. сюжетик ясно такий не огого, але доволі кльовий як для зліпленого з зовсім різних пісень з іншим призначенням. чесно кажучи я тащуся)
особливо кльово сподобалося I am the walrus в виконанні Bono, акапельне Because і як дали змісту пісні I want you. а взагалі бажання додивитися появилося зразу після вступного Girl( http://www.youtube.com/watch?v=4Z1EodDfgGo ). Ліверпульский акцент головного актора теж тішить) ше в фільмі взяли участь такі жвьозди як Joe Cocker, Salma Hayek і інші …
наполегливо рекомендую дивитися в оригіналі(там не все піснями, є і діалоги).
сцилочки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Across_the_Universe_(film) - інфа
http://www.ex.ua/view/938965 - саундтрек
сам фільмєц нажаль тіки на торентах найшов http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2434634
приємного перегляду)
п.с. я рекомендую його для людей, які вже трохи слухали бітлз, тобто цей фільм(як на мене) не є добрим ознайомленням з їх творчістю, а цікавим поданням їх творчості. знайомитися з творчістю бітлз варто повністю, тобто всі альбоми переслухати. при чому по порядку.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!