а місяць то повний. ХЛУДРЙ - візуальний нойз бетонометалу.

а місяць то повний. ХЛУДРЙ - візуальний нойз бетонометалу.

| 28 | Розділ: Враження | 25 липня 2010 1:54

ну шо ж, ХЛУДРЙ ( http://rock.lviv.ua/?category=7&item=19009 ) осягнув всі мої надії і сподівання, ставши не просто банальною виставкою, а нойзовим концертом з ахірєнною картинкою. герої цієї затєї - Женя, Олег і Влодко, яких можете пам'ятати з дристозу ( http://liniyavtechi.com/index.php?id=42 ). давши їм поштовх, ми спільними зусиллями готувалися до ахінєї ХЛУДРЙа.



народу зібралося мало. але і серед двадцяти присутніх були чіловєчкі з ковеля, долини, москви. до 21.00 згрупувала на районі новоприбулих, поводила їх по мєсності, показала сталкеровські пейзажі факпарку - потягнула час до повної темноти - тоді ми попали в потрібний нам корпус.

набрехавши в пресрелізі про "нормальність" запланованої виставки в факпарку, все йшло до своєї протилежності). і от воно - антимистецво. палосачкі і крапочки на перед тим вибілених стовпах, вогняні і димові штрихи. мінімлізм, але не ікея. шось більше і по-приємному не практичне. це все в залі агромного постсовкового трупа, який став цього вечора способом для звуку - реальної антимузики )) ібо потім навіть звук поїзда став лягати на душу мило і свіжо.

от воно - світло будущєго.

картинка - вогняні мерехтливі точки на колонах з двома центрами вічногорящіх свічок. факпарк перетворився на один великий інструмент під покривом ночі і повного місяця.
пацани почали озвучувати ХЛУДРЙ своїми інструментми (серед них програвач на пластинки, бас, саморобний двострунний інструмент з системою тертя), а коли упс розрядився і електрічєство кончілось - в діло пішли залізяки, які спусклися з даху факпарку, каміння, цегла, бетонна підлога, скло.

я досі в захваті, бо лишился десь там. на кусках дерева, на які нам запропонували сісти. дивлюся на весь мрак і качяюся в такт шкрябанню по металу.
новий час - от твій апогєй. :))

а лінія втечі причетна організацією до такого шикового індастріалу - і я з того дуже горда :)) а хто не прийшлов - хай сосе піську, як сказали художники на нашому чайному афтепаті on my home summer terrace. браво їм - універсальному творчому чілавєчєству. і малюют, і пают!

бєтон ні умрьот.

фото від Слеєра: http://picasaweb.google.ru/bulat.artem/20102407#
відео: буде скоро
ше враження: http://rock.lviv.ua/?category=7&item=19009, http://brutal-hamster.livejournal.com/319973.html?mode=reply

тєкст Ляни М.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!