Flugtag afterparty у Львові

Flugtag afterparty у Львові

| 0 | Розділ: Новини | 30 червня 2010 23:13

Днями в Києві відбувся перший український Flugtag ( http://www.redbullflugtag.com.ua/ ) — день, коли кожен може злетіти на своєму власному літальному апараті і відчути себе справжнім пілотом. Фестиваль польотів на дурнуватих апаратах вже 19 років відбувається по світу, а з цього року проходитиме і в Україні.

Львів на фесті представляла збірна команда клубу Pozitiff — «Pozitiff People», що апробували небо на своєму газетольоті. Серед учасників команди були й відомі музиканти. Зокрема газетольотом керували: Макс Терешко — «CheMax», Іра Павлик — стюардеса, Федот з гурту «Перкалаба» — Пілот, Мирослав Джонович Кувалдін «The Вйо» — механік, Мох з гурту «Перкалаба» — механік.

Щоб свято не закінчувалось клуб Pozitiff організовує великий концерт-afterparty в якому візьмуть участь гурти-учасники Flugtag'у та друзі клубу.

2 липня у приміщенні клубів Pozitiff та Metro відбудеться дійство за участі: «Перкалаба» ( http://perkalaba.com.ua/ ), «От вінта» ( http://www.ot-vinta.com/ ), «Los Colorados» ( http://vkontakte.ru/club2337978 ), «Зелені Сестри» ( http://www.myspace.com/zelenisestry ). Окрім того публіку тішитимуть DJ T-One та DJ Kroolick

Афіша на рок-львів: http://rock.lviv.ua/?category=4&item=18761

Шукай флаєр-газетольот і отримуй значну знижку на вході!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!