Rammstein: літній сезон триб'ютників відкрито!

| 24 | Розділ: Враження | 12 червня 2010 23:59

Нещодавно повернувся з Старушки, де сьогодні був Tribute to Rammstein. Шия болить, значить концерт вдався.
Перш за все хочу подякувати всім гуртам за виступ і відмітити, що це був один з небагатьох львівських концертів, де всі виступили класно! Може то тому, що виступали всього 3 гурти, але тим не менше. Основною темою вечора, втім, був навіть не Рамштайн, а спека в залі. То був просто п***ець! Думаю, хто там був, погодиться. Навіть холодне пиво рятувало не більше, ніж на 5 хвилин…
Ок, тепер до діла!
Anima Legit. Нажаль, їхній виступ майже весь простояв надворі з пивом… Але зате встиг на пісню, яку вони заграли на біс, і заграли класно і качово! Молодці!
Wolframium. Від цієї команди ("збірної солянки" - (с) Вова з Дізарму) я, і мабуть не тільки я, чекали тільки високого рівня. Адже склад іі наступний: ударка - Ігор(Disarm, Apostate); Бас - Андрій(Molphar); Гітара - Володимр(Disarm); Вокал - Максим(V.R.E.D.). І, тре сказати, хлопці виправдали очікування. Злабали суперово! Після них-то і почала шия боліти)) Порозмовлявши з гітаристом, я дізнався, щл цей виступ було підготовано за 4 репетиції, за що їи ше один плюс! І ше один - за качово (і двічі) зіграний Links 2 3 4!
Impera. Хлопці з Івано-Франківська дуже органічно влились в вечір, злабавши кілька каверів (серед яких була Pussy) і кілька своїх пісень. Рубілово продовжилось, дезові пісеньки Імпери ще більше розковбасили вже втомлену публіку, за шо їм респект))
Потім знов холодне пиво і афтерпаті у вигляді кліпів Рамштайну на великому екрані))
Дякую оргам за організацію і від імені всієї публіки прошу придумати якусь вентиляцію приміщення, щоб наступні триб'ютники були ще кращими!
See ya!
П. С. Фотозвіт незабаром!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!