Правильна музика

| 50 | Розділ: Запитання | 24 травня 2010 17:39

Привіт ;)
Ось я зрозумів, що в нас, схоже, мало тем про музику, про класифікації, стилі, історію і т.д, тобто є теми про музичні релізи, а ось щось більш загального дуже мало незважаючи на те, що такі статті заохочуються, і що цей сайт присвячений рок-музиці. І я вирішив задати вам питання і поговорити про поняття "Правильна музика". Впродовж історії розвитку музики, музичні смаки змінювались, дещо ставало модним, дещо пріоритетнішим, а певні стилі вже майже втратили свою популярність, но завжди були і будуть дискусії на рахунок "музика, яка вона має бути, що має слухати людство, яка музика має дійсно силу, а яка є просто засобом заробітку і нічим другим", тобто яка музика є правильною і чому, чи такого поняття взагалі немає бути, тобто музику неможна вибирати пріоритетнішою чи навпаки забороняти, це діло кожного чєловєка?
От часто можна почути, напрімєр, шо реп це вопшє не музика, в ньому нічого цікавого, полєзного для чєловєка, немає краси, а от для других це стиль життя, це вопшє його життя і т.д, шо класіка це унило і скучно, а от Марья Пєтровна скаже шо жесть!
Я думаю ви поняли шоя мав на увазі, написав би гарніше, але врємєні і великого бажання нема, так шо вибачайте за суржитк і помилки, головне суть ви поняли ;)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!