Exodus [2010] Exhibit B: The Human Condition [ Thrash\Speed ]

| 19 | Розділ: Музичні релізи | 28 квітня 2010 18:53

Exodus думаю не потребує представлення для більшості фанів трешні та і загалом металу але шось та напишу.

Група яка грає треш і є родом з знаменитої San Francisco Bay Area ( CALIFORNIA ), сформована як і більшість знаменитих треш команд на початку 80хх. У ній до певного часу грав Кірк Хаммет, він і був одним з засновників гурту, але потім уєбав в металіку… Особисто моя думка краще б він далі в ексі грав.
Група грає доволі жорсткий треш, з лірикою в основному про вбивства, кров, ебашилово і так далі, зрідка напевно можна почути шось толкове в їх текстах але я наразі такої пісні згадати не можу, та і в принципі 4уй з нею з лірикою. Можна просвести певні паралелі з Слеером, особисто мені ці 2 групи були завжди чимось подібні, але мушу зазначити, що швидкість в ексім менша, та і рифи не такі цепляюці, але загалом музика дуж качова і мелодійна по своєму. Хоча все таки найбільш по саунду напевно з ними будуть схожі Testament.
Самий крутий їх альб ( по мненію народа і інтернету ХД ) Bounded by blood (1985 ), ну скажу одне, там зразу з обкладинки видно з чим прийдеться мати справу… [ http://screambloggore.files.wordpress.com/2009/02/728.jpg ] ну альбом загалом культовий, і вніс багацько в світ трешу.

[ http://exodusattack.com/ ]
[ http://www.myspace.com/exodus ]
[ http://en.wikipedia.org/wiki/Exodus_%28band%29 ]
[ http://www.lastfm.ru/music/Exodus ]

Links..

->> http://depositfiles.com/ru/files/k9pdpvadj
->> http://ifolder.ru/17458185

http://www.youtube.com/watch?v=ur3pVBpX_Xc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PKs1ctp91FI&feature=related
Хочеш відповісти? Авторизуйся!