про редіску (рєцєпт салата)
gringov
| 37
| Розділ: Творчість і мистецтво | 26 квітня 2010 22:24
багато з нас чекають першого снігу і загалом-зими.. мокра осінь-курва,дощі,приморозки і т.п. (пиво не пється))
і вот встаєш зранку, відкриваєш фіранке і ОЙОПТА!!!!! зииима!!! усьо біііілеее))))-мені знайома та милість ще з дитячого садка,коли батьки мене вели в садок,а на дворі ще темно (бо є глибокий ранок)-сніг рипить -зима глибока і я сі тасчу)))
ось весна.квітень.і ОЙОПТАА!!!! РЕДІІІСКА!!!!)))))
ну хтось відчуває чьоткий незасмальцований кайф схавати салат з редіскі,цибулькі,вогірка,ітп.
КАРОЧЕ_ХВАЛА ВІСНЯНИМ САЛАТАМ!!! ПАНЕСЛАААААСЬ!!))))
на заметку:
Редис-5 пучків, зелений салат-2 кочешка, 10 великих маслин, зелений цибулько - 1 пучок, 3 яйця, 1 свіжий огірок, сік з 1/2 лимо-на, сметана - 5 столових ложок, зелень кропу, сіль по смаку.Очистити, вимити й нарізати редиске тонкими скибочками. Листи зеленого салату промити під струменем холодної води. Огірок очистити від шкірочки, розрізати вздовж, обережно видалити насіння, нарізати тонкими скибочками й посолити. Дрібно нарізати зелень кропу й цибулько). Усе перемішати зі свіжою сметаною, прикрасити кружечками яйця й поставити на кілька хвилин у холодне місце.
салат рішає)