25 квітня Благочинний концертіус - ХДРД.

| 10 | Розділ: Події | 4 квітня 2010 14:00

25 квітня
19:00
Хмільний Дім Роберта Домса


Благочинний Рок (-прим. ред)за участі:

І кров по долині
http://vkontakte.ru/club13822508

Ілюзія дотику
http://vkontakte.ru/club6219697

Dracula Drops D з новою програмою "для Вас"
http://vkontakte.ru/club1625865

Благочинний внесок (вхід на концерт) – 40 грн.

Концерт відбудеться у підтримку новоствореного профорієнтаційного «університету» для дітей-сиріт та дітей із погано забезпечених сімей, створеного в рамках благочинного фестивалю «Забавдень».
http://www.zabavden.org.ua
http://vkontakte.ru/club9417954

Кошти, зібрані під час концерту зможуть забезпечити дітям необхідні канцелярські товари, харчування, екскурсії в рамках «університету».
Про "Забавдень":

Метою проекту «Забавдень» є підвищення рівня соціальної адаптації дітей із шкіл-інтернатів, сиротинців та кризових центрів Львова та області шляхом формування для них "альтернативної реальності": місця, де вони зможуть навчатись, розвиватись, гратися із своїми однолітками без поділу за соціальним статусом. Виховання у дітей основних навиків, необхідних для самоорганізації цікавого та розвиваючого побуту, формування профорієнтаційних тенденцій та позитивного сприйняття діючого інституту волонтеріату. Впродовж 2 місяців в університеті дітей навчатимуть журналістики, медицини, прикладного мистецтва, музики, акторської майстерності, менеджменту туризму. До проекту залучаються досвідчені психологи та педагоги.
В проекті братимуть участь діти із Дрогобицького дитячого будинку "Оранта", Самбірського дитячого будинку "Любисток", Львівської школи-інтернату №2 та Львівського кризового центру селезіан "Діти вулиці".
Хочеш відповісти? Авторизуйся!