Звіт з трибьюту the Prodigy

Звіт з трибьюту the Prodigy

| 32 | Розділ: Враження | 9 березня 2010 23:16

Вчора у Львові відбувся концерт-трибьют британської команди the Prodigy. За словами Ляни Мицько, ідея цього концерту виникла паралельно з ідеєю трибьюту Radiohead. «Ми з Сашком (Гравіцапа) згадали, що ГОДО колись грали кавера на Prodigy тож вирішили їх підписати. А далі вже набирали команди, якім притаманна ідейність британських панк/рейверів…»


Великим плюсом організації стало налагодження роботи міні-бару, в якому відвідувачи частувалися чаєм і Red Bull`ом.
Концерт розпочала Гравіцапа + friends: Маркіян Мацех (4ерВоне), Катрін (ех-7Nebo) i Олежик Дмитришин (ех-Evidence). Група повела себе дуже ефектно: Катрін в образі лолі-школярки, вокальні примочки, Саша, який ковбасився крутіше за всіх в залі. Грали Hotride, Colours, Warrior`s dance, Spitfire, Take me to the hospital. Апогеем виступу став вихід на сцену Голубого Ельфа і виконання Omen. Після каверів Гравіцапа грала в основному складі свої пісні, які не дуже сприймалися в дусі тематики концерту.


Другими грали Toyotapanasonic – новий львівський проект в складі вокаліста Павла Мальцева (ех-Dalai Lama, Dracula drops D), впевненої ритм-секції Макса gringov і 17-того, також Ігоря mezkerei (Dracula Drops D) і клавішника Poupée F. Кавера грали дуже круто, особливо запам’яталися Smack My Bitch Uр і Invaders Must Die, під час яких Пашо Мальцев дивував всіх гладачів несамовитими акробатичними панк-стрибками.



Третіми грали ПроДЖектор ДЖміль + Андрій Пришляк (Green Silence), який також виступав в ролі ведучого концерту.
Команда проявила себе дуже витончено, особливо Dmzzz, який дуже круто проявив себе з флейтою. Як завжди чудова ритм-секція добре вписалася в тематику Prodigy. Хлопці знову грали Omen, також хлопці валили Their law, Babys Got A Tamper, і Wake the Fuck Up (якою викликали шквал овацій у публіки).

Далі грали Верховна Зрада, які трохи розчарували п’яним вдризг клавішником і дещо унилим виконанням. Насправді від них очікували більшого. Грали Spitfire, Narayana…Проте корони і стиль вбрання був дуже цікавий.
Закривали трибьют заслужені електронщікі Львова – ГОДО. Звісно ж пролунала Voodoo People яку очікували всі-всі, хто відвідав концерт, ну і дуже всім сподобалося виконання No good.


Варто відзначити, що перші три команди більш відповідально підготувалися до концерту, незважаючи на грання свого матеріалу, яке було зайве (у випадку Гравіцапи і Toyotapanasonic).
ВЗ і ГОДО в зв’язку з обставинами мали менше часу на виступ. Багатьох глядачів здивувала відсутність перевірених олдсульних хітів Prodigy на зразок Rat Poison, Breathe, Firestarter, Molotov Bitch і інших. Хоча вцілому концерт відбувся дуже вдало, за що подякуємо Ляні Мицько і всій команді [Лінії Втечі], а також рок-клубу «Старушка».

Текст: Євгеній punker
Фото: Андрій Excaliburko
Відео: Лесик Sinner

Фотозвіт від LPF: http://lpf.org.ua/photo/2010/03/07/27/a /

Обговорення на форумі:
http://rock.lviv.ua/?category=7&article=20304/
Хочеш відповісти? Авторизуйся!