17 березня: St. Patrick's Day у Хмільному домі Роберта Домса

| 23 | Розділ: Події | 9 березня 2010 8:50

17 березня: День святого Патріка - національне ірландське свято, що стало популярним у всьому світі. Вважається, що кожна людина цього дня може стати почесним ірландцем, якщо лише захоче! Цього дня влаштовується свято з піснями і танцями, пиво ллється рікою.
17 березня - не лише День Св. Патріка, але й день ірландської Душі! Воно переросло національні кордони і стало свого роду міжнародним днем Ірландії.
У різних країнах світу святкують день святого Патрика, влаштовують яскраві ходи, паради і гуляння. Цього дня одягаються у зелене, а на одяг чіпляють трилисник, як символ Ірландії і успіху. В цей день «напоями дня» є пиво та віскі. В день Святого Патрика належить випити хоча би одну чарочку спиртного в якому-небудь ірландському барі: цього дня всі бари стають ірландськими, а всі музиканти - ірландцями. Можна влаштувати змагання келихів випитого, на честь святого Патрика і "Смарагдової Країни". Існує так звана "Чарка Патрика" - одиниця виміру віскі, яке було випите в цей день. Віддання говорить про те, що до того як випити келих віскі, в келих необхідно покласти листочок конюшини. З тих пір в народі кажуть "Осушимо Трилисник" (''drowning the shamrock'')

Готуйтесь до конкурсів та змагань!

– конкурс костюму (чоловічий та жіночий)
– пісенний конкурс (на найкраще виконання алкогольної ірландської пісні)
– конкурс анекдотів про ірландців
– силові конкурси (армрестлінг, підняття пивних важкостей та ін.)
– пивні конкурси (будьте готові випити пиво на швидкість чи з зав‘язаними очима!)
– ще багато цікавих змагань і чудових призів! :)

Також на Вас чекає багато музики, пісень, шоу і танці до упаду!

Одягайтесь у зелене чи клітинку та приходьте!!!

Квитки вже в продажу, їх можна придбати в Хмільному Домі Роберта Домса, магазині "Стильний Львів" або за тел.: 066 468 25 68, 096 677 55 07.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!