Happy GRINDING Valentines Fest - ВРАЖЕННЯ!

| 27 | Розділ: Враження | 14 лютого 2010 22:25

Від мене буквально кілька слів прямо зі Старушки:
-- Фест пройшов на УРА!
-- Народу було досить багато, і в більшості цільова аудиторія (що не може не радувати)
-- жодної відверто лажової групи!

Щодо команд:

STICKOXYDAL (Goregrind) - Білopycь - мінусові барабани ніяк не погіршили враження! Мега позітів, кач і взагалі кльово :)

HEDONISTIC EXILITY - прозвучали і зіграли ще краще, як перед новим роком! Група просто УГАР! Особливо техніка!

INITIUM (Funny Goregrind) - м.Yжгopoд - Хлопці відверто кілька разів лажанули. Далося в знаки, що драмер вивчив всі партії буквально за кілька днів до самого виступу! Але в загальному дуже позитивний Funny Goregrind!

PROJECT GRIM (Brutal Death/Deathcore) - м. Чepвoнoгpaд - Мені не сподобалось! Ще дуже якось воно сухо звучить! Але драмер цікавий.

SQUALL (old school death / brutal death metal) - Сурові лисі луцькі дядьки :) Почали так собі, але вже до середини сету добряче розкачали зал. Чоткий, в міру мелодичний дезнячок!

SUFFERCITY (Death Metal) - Команда , яка, особисто для мене, стала справжнім відкриттям! Зовсім молоді хлопці ,які відверто дуже нервувалися на чеку і перед самим виступом, прозвучали дуже і дуже плотно і качово! Респер за достойний кавер на Катаклізм!

MoreGORE (Goregrind) - веселі хлопці з Кpeмeнчyка. Заперла шапка вокальора у формі років лося! Весела порція горграйнда.

BLOOD EXPECTORATION (Brutal Death Metal). Хотів команду послухати вже давненько! І Задоволений, що все ж вдалось! Нічого пц особливо і мега геніального ,але! Все дуже чотко ,гарно і технічно! Сподобалось, коли на останні 2 пісні з ними відвокалив ведучий і заодно вокаліст рівненської думової команди «ТИРАНІЯ».

BRUD (ТІЖOЛИЙ ГІТAPНИЙ POК 18+) Мусорні мішки на головах, спец одяг і великі сіськи у барабанщика! Кльово :)

а також дуже і дуже кльово дебютували львівські хлопаки з PAPIO CYNOCEPHALUS (Babooin Grind)! На сцені були 4 немаловідомі львівські музиканти , які буквально 3 тижні до концерту зібрались і вирішили пограти грайдкорчик! І вийшло на 126 % УРА!

Респект Богдану за гарно проведений концер і Агндрію Десадеру за організацію даного дійства! Все було кльово!
Побільше б таких концертиків!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!