The brotherhood-elementalz(`96)[uk hiphop,rap,чьоткій андєр]

| 17 | Розділ: Музичні релізи | 28 січня 2010 7:56

Карочі, скачав я пару днів назад пару старенькіх хіпхоп релізів, тіпа з 90-х(більше за все люблю хіпхоп 90-х)))).
Прослушав пару пісень, стер пару альбомів, вже було розчарувався очінь, але включів англіскіх пацанів тхе бразерхуд. І мене очінь зацепило, такій мєдлєнний, тягучий, качовий реп с інтєрєсними текстами, і ріально хітовими тємами.
Прічом всьо очінь в англіскіх традіциях, кромє прісуцтвія бадманської читки(інагда, і не в раггашному дусі, просто відать тіп с ямайкі), акценту англіського(ну ше б да?)), очінь структура пєсєн напомінає про то шо банда такі юкєй, багато повторів асоба цепляющіх кусків, ритмічні завороти читки. Также паралелі можна провести с американськім іст-костом, такі мрачні мінуса, часто приджазовані чюток(ілі нарізані с джазу і фанку якогото, ну там как абична).
Карочє, ітог падвєдьом - очінь качовий хітовий альбомчік получився, всім любітєлям качати в абізатєльному парядку. В них савсєм галяк праслушуваній на ласті, такшо вазможно ви не чюли тоже.
НУ і тіпа там для азнакамлєнія один трек залью окремо, трек не самий лучший на альбомі, але дає паняти аб чом там і чьо да как карочі.
http://www.filehoster.ru/files/el4283
-
ах да, к сажалєнію хачіство 128, але слушаєця нормально, і звук впалнє даставляє, мні шото і влом іскати лучче хачіство і якто вроді і нєнужно, але єслі хто-то кому в кайф послушалось залиє в 320, то я буду прємного благодарєн
http://www.sendspace.com/file/6ntko4
-
ну і чюток інфи можете почітати тут - http://www.last.fm/music/The+Brotherhood
карочі не знаю шо там іх інші роботи, але цей альбом рекомендую всім хто нєравнодушен к хіпхопу, і ше дето чітав шо вони реально дахуя вплинули на развітіє юкєй хіпхоп сцени в свій час. Ах да, соррі єслі ви всі вже про них вкурсі))
Хочеш відповісти? Авторизуйся!