Вечорниці на Старий новий рік

| 12 | Розділ: Події | 10 січня 2010 16:01

У Львові 13 січня о 19.00 у виставковому центрі «Lemberg» відбудуться вечорниці у стилі «етно-диско». Автором ідеї, натхненником та діджеєм проекту є український музикант та шоумен Олег Скрипка.

При вході на святкування кожен зможе скуштувати гарячий узвар, а впродовж вечора пригоститися канапками, солоними огірочками та домашніми варениками.

Автор етно-проекту Олег Скрипка на вечорницях виступає у ролі діджея, оригінально вплітаючи в новий формат обширну колекцію етнічної музики з усього світу. Для гостей цього вечора гратимуть Ле Гранд Оркестра, DJ O’Skrypka, гурт «Йорий Клоц» та народна капела «Чоботи з бугая».

Головний елемент дрес-коду для відвідувачів сучасних українських вечорниць – вишиванка, але її організатори закликають комбінувати з потертими джинсами та кросівками.

Львів – останній пункт у списку організаторів мистецької акції. До того Олег Скрипка побував за своїм етновечорницями в Одесі, Запоріжжі, Харкові та Києві.

(с) Закінчили копіпаст

Адреса вул. Б. Хмельницького 176 (в'їзд з вул. Кукурудзяної). Не знаю чому тут раніше про це не писали, і взагалі сам би не дізнався якби мене не запросили хлопці з Йорого Кльоца
Хочеш відповісти? Авторизуйся!