Helloween - "Unarmed - Best Of 25th Anniversary" (2009)

| 18 | Розділ: Музичні релізи | 28 грудня 2009 17:24

Всім привіт!
Німецькі старікі, засновники павер металу випустили свій юбілейний диск в зв"язку 25 річчям групи. Як вони сказали, це велика дяка всім старим і новим фанам всього світу.
Ось що вни кажуть, вибачте, но з російською недружу, так шо без перекладу:

"Не планируя выпускать обычную версию наших лучших хитов, чтобы таким банальным способом отпраздновать наш юбилей, мы полностью переаранжировали и перезаписали наши самые выдающиеся песни за всю карьеру. Вместе с нашим продюсером, Charlie Baufeind'ом, мы пригласи множество известных музыкантов в качестве гостей для этой специальной записи, одними из ярчайших из которых стал Пражский симфонический оркестр на 70 человек, исполнивший 'The Keeper's Trilogy', 17-минутное медли, содержащее песни 'Halloween', 'Keeper Of The Seven Keys' и 'The King for A 1000 Years' — улет гарантирован!

Мы не относимся к тем группам, кто любит праздновать для себя; мы просто хотим сказать больше спасибо нашим особым способом всем, кто верил и прошел с нами эти 25 лет. Для нас этот диск и есть официальный праздник. Это был большой вызов и отличный опыт и мы испытали множество положительных и пережили множество веселых минут, записывая наиболее важные в нашей карьере треки в новой "одёжке" и с новыми аранжировками. Мы надеемся, что вам это понравится!"

Від мене. Шо тут можна сказати, група дійсно вже легенда, на якій виросло неодне покоління, моя улюблена банда, моя перша метальова пісня Future World з якими пов"язано багато спогадів, знайомство з павером, самі розумієте чим є цей реліз для мене і для багатьох. Да, всяке траплялось, був неймовірнйи підйом з приходом Кіске, і такий же спад після 1992, що спричинив зміну складу і трагічну смерть Інго (РІП). Багато є людей, які після альбому Хамелеон 1993 і приходои нового вокаліста Енді Деріса перестали серйозно захоплюватись Хеловіном, віддаючи перевагу тим же Гамма Рей, які завдяки Кая Хансена, зберегли отой Хеловінський дух. Але можна сказти точно, ця група залишила свій вагомий слід в історії музики, і навіть попри те, шо зара лишилось лише два музиканта з першого складу, вони намагаються достойно продовжувати творіння. Я це говорю для того, шо багато нарікають ніби все, це останній гвоздь в кришку гробу кіперівсього наслєдія і т.д, і чуючи це мені стає дивно. Треба розуміти, шо музиканти випустили не метальовий альбом свій, а це просто подарунок, цікава аранжировка, неметал, і це дуже радує. Корочє тут можна говорити довго, і довго говорити про історію, учасників, альбоми і т.д, але кразе це робити зі всіма вами:)

Всім шанувальникам групи, всім шанувальникам металу, та й просто всім кому цікава така суміш, качаєм і слуаєм, оцінюєм, пункер тоже, ти вроді казав шо слухав в школі і отбі буде цікаво думаю;)

http://www.helloween.org/ це сайт
http://uk.wikipedia.org/wiki/Helloween вікі
http://www.myspace.com/helloween майспейс
http://getalbums.ru/metal/power_metal/223783-helloween-unarmed-2010.html# отут качання якшо я непомиляюсь

http://www.youtube.com/watch?v=rVY4CK8ciJw кліп з альбому, мене дуже сподобалось ;)
І накінець скажу добру, а може і нє новину шо у Львові насилу зібрався склад, який буде грати кавери добрий, старий Хеловін, так шо якшо все буде окей, то чекайте трібюту :)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!