9 січня - Етнофест "Рок-Коляда": РУСИЧІ, КораЛЛі, Йорий Клоц!

| 16 | Розділ: Події | 27 грудня 2009 6:21

9 січня у Львові вдруге відбудеться фестиваль Рок-Коляда

Одною з особливостей Різдва у Львові вдруге стане фестиваль Рок-Коляда, що відбудеться 9 січня у Хмільному домі Роберта Домса.

Гурти:

РУСИЧІ
http://www.rusychi.org/
http://vkontakte.ru/club1770617
http://www.myspace.com/rusychi

КОРАЛЛІ
http://www.koralli.if.ua
http://vkontakte.ru/club4500896

ЙОРИЙ КЛОЦ
http://vkontakte.ru/club6622587

У перервах між виступами гуртів – різдвяні конкурси та розіграш призів (футболки, DVD, CD) від магазину Наш формат!

Минулого року фестиваль дебютував аншлагом та, без сумніву, змусив чекати на себе до наступних різдвяних свят.

Найцікавішою родзинкою Рок-Коляди залишається виконання етно-рок гуртами колядок та щедрівок у власному, сучасному баченні.

Цього року на фестиваль в якості гостей завітають фолк-рок гурт „Русичі” з Білгорода-Дністровського та гурт „КораЛЛі” з Івано-Франківська.

„Русичі” живі у пам’яті львів’ян з часів останнього етно-фестивалю „Підкамінь”, де запалили публіку потужним та цікавим матеріалом. Знайомі тексти народних пісень у виконанні чарівної вокалістки, покладені на запальні ритми фанку, регі, та суміші інших сучасних стилів рок-музики створюють неповторний стиль „Русичів”, котрі підкорюють серця слухачів не тільки в Україні, а й за кордоном.

Гурт „КораЛЛі” добре відомий за виступами практично на всіх етно- та рок-фестивалях України. Хлопці вирізняються недзвичайно енергійною та жвавою музикою, (яку можна охарактеризувати як етно-панк) та використанням древнього гуцульського інструменту – трембіти!.
Гурт „КораЛЛі” - лауреат ювілейної Червоної Рути у номінації „Рок-музика”.

Єдиним представником Львова буде гурт „Йорий Клоц”, котрий вражає, на перший погляд, неймовірним поєднанням інструментів (коза, ліра, електронний біт, бандура, бас-гітара, сопілка..) та оригінальним звучанням.

Щоб Ви не прогавити можливість згадати фестивальне літо, весело провести час та поколядувати разом з друзями, запрошуємо:

9-го січня у „Хмільний дім Роберта Домса” (вул. Клепарівська 18)
Початок о 19:00.

Вхід: попередній продаж 30грн, на вході 40грн
(кількість квитків у попередньому продажі обмежена)

Попередній продаж квитків у магазині "Наш Формат", вул. Староєврейська 28 (поруч із Мазох-кафе, з 10:00 до 19:00) Початок продажу 29 грудня

Про минулий фестиваль:
Уперше в межах святкування Різдва у Львові відбувся етно-рок-концерт «Рок-коляда». Гурт «Контрабас» з Полтави, «Кораллі» з Івано-Франківська та «ДримбаДаДзига» зі столиці подарували у «Хмільному домі Роберта Домса» такий драйвовий концерт, що тепер Львів очікує, що «Рок-коляда» стане традиційною у місті Лева.
Гурти проспівали спеціально підготовані для концерту колядки та щедрівки у власній обробці, а також елементи традиційних святкувань у кожного на батьківщині: водили козу, колядували-приповідали, засівали. Текст: Аліна Небельмес ZAXID.NET

Організатори:
Команда „СИХІВ|team”

Контакти:
Координатор проекту
Святослав Роман
тел. (093) 93-14-900
syxivteam@gmail.com

http://vkontakte.ru/event14121302
Хочеш відповісти? Авторизуйся!