Рокльвівський неадекват (марна спроба побутового психоаналізу)

| 114 | Розділ: Офтоп | 25 грудня 2009 18:23

За інформацією з неофіційних джерел основна маса рокльвівського населення володіє непересічним рівнем IQ, проте з не менш непересічним акторським талантом приховує це одне від одного. Деякі дослідники припускають, що це якимось чином пов'язано з кризою в країні. Радикали заперечують це фактом вічного підліткового віку, що панує в даному населеному пункті. Історики зауважують, що в країні, якій ще й 20-ти не стукнуло, по-іншому й бути не може, музикознавці ж розводять руками, не розуміючи, яким боком це стосується львівської рок-музики.
Філософи, що вирішили залишитись інкогніто, припускають, що рокльвівський неадекват сформований часом, кров'ю та вічними невдалими спробами самоідентифікації. Психологи контраргументують: рокльвів - цілком нормальна людська спільнота, що обмежила себе в правах та правилами.

"Панти - це звичайна річ, - резюмує 5-тирічна Катруся, - і підлітковий вік тут зовсім ні до чого. В мене в садочку є хлопчик, який мені дуже подобається, і на разі єдиний доступний метод ознайомити його з моїми почуттями - послати його нахуй." "Це реалії життя, - авторитетно заявляє Катруся. - Те, що ви називаєте неадекватом, може бути єдиним способом самовираження для цілої нації."

Коментар рокльвівського старожила: "Рокльвів'яни - народ тонкий, емоційний і загадковий, намагатися зрозуміти їх - все одно, що пердіти в калюжу. Ми робимо велику справу, попри, звісно, створення музичних шедеврів: ми виховуємо і духовно гартуємо нову генерацію - стійку до наших понтів і винахідливу на власні."
Амінь.

Хочеш відповісти? Авторизуйся!