Яка ковбаса лутше- варена чи копчена?

| 38 | Розділ: Враження | 5 грудня 2009 22:22

Я от думаю шо кому як у кожного свій власний смак.
А Ви?
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Ram Lam Yam Mam Bam | 05.12.09 22:23:13 | #

плавлений сирок?

PacyuchinA | 05.12.09 22:25:54 | #

З мяса)

Ram Lam Yam Mam Bam | 05.12.09 22:29:32 | #

ти її бачив, коли небудь, ковбасу таку?

PacyuchinA | 05.12.09 22:31:03 | #

В мене бабуся домашню мутить коли свинку ріжуть…І то я вам скажу нівяке порівняння з жодною ковбасою на світі не падає…Смак божественний…А то шо в нас продають то не ковбаса-а яд! Краще купіть макаронів…

Ram Lam Yam Mam Bam | 05.12.09 22:34:10 | #

файна в тебе бабця - дай бог каждому

PacyuchinA | 05.12.09 22:39:20 | #

Дякую.

Bareth | 05.12.09 22:29:21 | #

якби я веганом був - я би їв докторську, дєцку і сервілат, можна даже підкоптити шоп мікроби боялися.

Ram Lam Yam Mam Bam | 05.12.09 22:29:55 | #

а є така ковбаса. дєцка?

ALEXandrus | 06.12.09 03:10:24 | #

так же як і куряча і інші подібні види

Керосин | 05.12.09 22:34:48 | #

пара тереть статейку )))

Ram Lam Yam Mam Bam | 05.12.09 22:35:35 | #

ну ми ж іще не прийшли к обоюдним виводам

MarkX | 05.12.09 22:35:09 | #

це в тебе такі враження від ковбаси, чи ти не попав розділом?

Керосин | 05.12.09 22:36:42 | #

форумом…

калашнікоф | 05.12.09 22:36:58 | #

це він тіпа з мене стібецця ))

MarkX | 05.12.09 23:03:48 | #

ну твоя стаття ніби намана, принаймні хоча б якийсь зміст має, і + в відповідному для немуз статтей розділі. так шо тут ніби немаз чого стібтись

Ram Lam Yam Mam Bam | 05.12.09 22:49:05 | #

та хуй з ним з розділом, шо за формалізм такий?
як нащот ковбаски?

Пєстік | 05.12.09 22:37:53 | #

памятаю коли був маленьким докторська ковбаса була з мяса(((((

PacyuchinA | 05.12.09 22:43:58 | #

Старенький же ти

Пєстік | 05.12.09 22:50:02 | #

та не в старості діло(( а в сантиментах(((

PacyuchinA | 05.12.09 22:53:21 | #

І не кажи…Я памятаю коли в магазинох нічо небуло крім морської капучти і рибного паштету *волна* блін давно то було, а ше памятаю як *мівіна* появилась…

Пєстік | 06.12.09 03:08:34 | #

та да.капучта це шось.

Mental Trap | 05.12.09 23:01:47 | #

чулок с деньгами

PacyuchinA | 05.12.09 23:02:33 | #

Стара приказка…

Mental Trap | 05.12.09 23:03:46 | #

какой вопрос - такой ответ

Kava | 05.12.09 23:49:29 | #

варена. в арсені продається з таким веееелечезним радіусом…ммммм…ото моя улюблена, мрія а не ковбаска.

demi_smart | 06.12.09 10:26:28 | #

якшо брати до уваги корисність для організму - то варена краща, менше печінку псує(то якшо зроблена по ГОСТ-у, а не по ТУ. бо якшо зроблена по ТУ, то вона взагалі не ковбаса, а паперово-крохмально-желатинова паця). хто памятає радянські ковбаси, які МОЖНА було жарити не боячись шо розлізеться і засере всю пательню.
якшо брати до уваги смакові якості - копчена, особливо сухо-копчена рулить.(Хто не любить мисливські ковбаски?).
а взагалі мені ше подобаються сирокопчені ковбаси, які потім в землі дозрівають(то жабоїди так роблять.). смак специфічний, але приємний.. Хто їв пеппероні чи салямі - той знає))

Bazzillio | 06.12.09 11:13:08 | #

Тех Умови кожне підприємство може встановлювати самостійно і саме згідно нього і випускати продукцію. То на етапі погодження ТУ відповідні органи повинні перевіряти його на відповідність до ГОСТу. Але як то в нас робиться всі знають

demi_smart | 06.12.09 11:39:08 | #

Та ви шо?)))))
саме тому я й написав про перевагу ГОСТ-івських продуктів.

Bazzillio | 06.12.09 11:35:22 | #

Лучче зробити так, як я минулого тижня

1) купуєш кусок сирого шпондерка. Дивишся, щоб м"ясних прожилків було багато, а сальні були не жовтуватого кольору, а білі. Мнєско повинне бути пружнє, але не таке пружнє, як бальоник, бо це значить, що його в чомусь вимочували… так увльокся… ретельно миєш його, просушуєш паперовим рушничком
2) цей кусок солиш, натираєш сумішшю свіжоперетертого чорного і червоного перцю, тим"яну, кмину і обов"язково(!) коріандру. Коріандру досить багато і бажано його купити на розкладках в чорних на привокзальному, на приклад. Прорізаєш ножем в 10 місцях і нашпиговуєш половинками дольок часника, розрізаних поздовж. Залишаєш через ніч, або на 6 годин маринуватися, потім ще на 6-8 годин в холодильник (цей етап можна опустити)
3) загортаєш у фольгу і злегка перетягуєш грубою ниткою. Або запихаєш всю цю радість в кулінарний рукав. Суть в тому, щоб сік не втік і не згорів поки воно готується
4) в духовці температура 190 градусів, запихаєш і за 1:10 - 1:30 готово! Час залежить від куска шпондерка - на кілограмовий вистачає 1:15

Жерти замість ковбаси, або грубшим кусочком з гарніром замість сасіські

…або можна з чорносливом запекти
тільки це вже зовсім інша історія..

Lubko | 06.12.09 15:10:55 | #

ух кулінар )))))))

V_lw | 06.12.09 15:48:02 | #

аппетитно написал

CYKAHAX | 06.12.09 18:33:24 | #

Да, це атцовський рецепт, сам так роблю, але без кмину і коріандру))) Нада буде попробувати з ними)

Ram Lam Yam Mam Bam | 06.12.09 14:27:43 | #

а я ще дуже люблю московську ковбасу, з білими бородавками. ви любите московську?

demi_smart | 06.12.09 18:11:39 | #

ага. прикольна.
правда колись її краще робили.
я в попередньому пості написав про сирокопчені ковбаси - тобі б мало сподобатися.

Shaggy | 06.12.09 17:38:37 | #

Краще купити мяса, наробити відбивних і жерти їх, ніж ту срач лєнту… По ціні майже то саме вийде…

Bazzillio | 06.12.09 18:30:59 | #

попередній рецепт обійшовся в 32 грн. за кілограм шпондера + дрібниці за спеції + набігло трохи за електроплитку, а в кого газова, то майже шара

Ivanhoe | 06.12.09 20:21:05 | #

Краше ковбаса з м"яса

Ата | 07.12.09 12:07:15 | #

не лю я ковбаси. в більшості випадків. чесно