Інтернет - субкультура

| 25 | Розділ: Інше | 4 грудня 2009 4:46

Ми інетчікі, і ми гордімся етім! Лиш ми можем бігати к холодильнику 20 раз в день! Пити ведрами кофе - і після цього спать сладкім сном. Лиш в нас дні вимірююься не 24/7 а 48/3,5 а то і 5днів на півтори доби сну. Це ми вважаєм дєвушок інопланетянами і не розумієм чьо вони щітають нас странними.
Теоретично ми можем даже їх трахати по кілька годин - лиш вони странні цього не помічають і над цим не задумуються…а потім ноют де ділись справжні мущіни. Растянуті світера, нєлєпі головні убори, небрітость і легка раскумареность фейса - наші отлічітельні признаки… Якшо колись ніч триватиме більше доби а дньом буде тішина і спакойствіє - це значить божинька почула наші пожеланія) Хто кромі нас може в айсікью самолічно! придумати половину ейштейнових тіорій, а при цьому в ріалі не могти связати до купи два слова, ілі впадати в фрустраційний ступор при одному виді, да шо там виді -- ПРИСУТНОСТІ справжніх не піксельних сісьок в радіусі 10-20 метрів? Хто може із-за компа не встати…а впасти бо затіклі ногі рукі і прочє?)) Це кого краще зустрічати лиш контагті і асі, і недайбоже десь на вулиці чи ше десь бо ололо пищь пищь. ЦЕ КОГО НЕ ГРЕБЕ ПИВО ВООШШЕ, а де коли і водка!? Хто може пройти накуріним всі шутера і квести, а потім ходити по місту і пускать на прохожих железную деву і костяниє копья? Хто вірить шо всьо шо відбувається зразу же за межами його черєпной коробкі - це всьо НІ ЧИЙ ІНШИЙ ЯК ЙОГО Самого вимисел?:) Хто вірить в то шо коли він дома то там на уліці відбувається шось вкрааай інтірєснє, але як тільки ти вийдеш - то вьсо прікратітся как флешмоб ( Хто може зарабатувати по 500-5000 баксів в місяць, але не заробляє…бо… Нахуй оні єму нужни!? Ми зрозуміли тайну жизні. МИ -- поняли наскількі всьо нічьтожне, але при цьому прікрасне в свойому неведении. Ні в кого кромі нас не стане терпіння пояснити дєвушці по телефону як перестановити віндовс так шоб не було вірусів і збереглась важна інфа діска Ц. Зустрічяли в неті пікчі із домальованими в пейнті підписами і стрєлочьками -- ОБОВЯЗКОВо червоногокольору і словно рукамі младєнца. Це наші мануали по користуванню інетом для простих смєртних. Учіться. Тільки далбайоб не зрозуміє людину, в якої С АКТЯБРЯ ДВЕ ТИСЯЧІ СЄДЬМОГО ГОДА нє била ні єдінава (!!!) разрива сесії( А ми в свою чергу не розумієм як можна не знати куда конектити флешку (єслі ти цього не знаєш - куда ж ти конектишся прі дамє, наголо?!), і шо таке РТФМ… Ми свято вєрім шо цой меркюрі і джим морісон живи. Ми пабєділі ктулхо! Єслі він васстане - то лиш для того шоб чистити батінкі чяку норісу.. Нам для щастя не треба багато. Це кружка, тачька і настроений тісіпіайпі протокол… Дами з нас офігєвают, чим прадлівают жизнь і сібє і нам.. ффуух.
..ірраз
Для нас карпатська джерельна - це не мінєралка, це сісяста дама на бєлом пєгасє, яка колись прилетить і забере тебе такого красівого умного і крутого как яішніца до себе вквартіру в столиці, з анлімом на 50мбіт туди й обранто, стєрєосістємой 5.1 і дєрєвцом маріванни в угалкє… Хто в ярості із за дєвушкі може зламати пів фейсбука нічаянно.. Хто може замутити баннер на десктоп про бесплатне порно, яке можут ьвимкнути лиш працівники сервісного центру де брався комп..
Тіки ми знаєм тайну карманів Анатолія васермана і танцюєм пепяко денс на автобусних астановках! То про нас написали календарі майя і предвіділі всьо остальноє настрадамуси! Якшо в 2012 шось і буде -- то ЛИШЕ тому, шо МИ цього захотіли -) Єслі в якусь важну ігру, чємп або просто доту проігрує вася з лівандовки, він матюкається і йде спать. Єслі таке стається з інетчіком - матюкається гром, бьє гроза, лают собаки і впадають в депресію всі навчальні заклади і учрєждєнія.. Єслі же в депресію впадає сам інтернетчік --- мір поражає страшний вірус грипу, і всьо місто а то і даже страна весело гуляє в масках тиждень шоб його розвеселити, а всіх тьолок распускаєть з уроків на карантін, шоб його ублажати -) Для кого опит викуреної пьятки або схаваного мухомора важнєє всьоо вивченого за 10 років в школє???) Хто знає як з пари наушніків і пустих стаканчіків замутити акустику шоб коли в ноуті сіла батарейка на дачі мож замутити продолженіє діскатєкі-)

фуууууууууух
я устал

ТО КОЛИ ПРО НАС ЗАМУТЯТЬ НАРЕШТІ КІНО АБО СКЕТЧ-ШОУ!?
Чьо про готів є про гопів є про гламурних є спро студіків є про бомжів є про рабочіх є про растаманів є про рускіх є а про такий огромний важливий фактор нема.
К рєваюциі, тавагісчі…


пишіть свої ідєї натему -) пасіба за вніманіє
*виходе з аудиторії*
*цепляє нагой шнур від мікрафона*
*падає в аркістрову яму куди за ним вслєд провалюється вся апаратура з прождекторами і кулісами*
*загаряется таблычька *APPLAUSE*
Хочеш відповісти? Авторизуйся!