InFlames 31 10 2009 Kyiv Враження

| 16 | Розділ: Враження | 3 листопада 2009 21:16

Хотів написати гарний звіт про концерт, але блін ніколи нема часу, тому обмежусь маленькими тезами і фотками.
Концерту передували епідемологічні чутки про закриття міст, невипускання зі львова і заборону масових заходів. Всі львівяни з квитками на концерт обдзвонювали оргів і знайомих, рилися в неті, що накаляло ситуацію і зробило концерт ще бажанішим.
Отже поїзд Ужгород-Київ. Цілий вагон діток з Севастополя в марлевих повязках, які повертались з екскурсії. Нас було троє. Сіли. Звіряємо годинники. Чекаємо 00.00 31.10.2009, щоб привітати третього (юзера цього сайту) товариша Scorpion з днем народження. З настанням 00.00 він витягнув плящинку, щоб наш сон став безпечнішим. Також дякую за дзвінок carlosa, який запевнив нас, що концерт відбудеться!
19 00. Будівля НАУ. Чекаємо. Нас не пускають. Толпа нервує, скандує InFlames. Запустили приблизно 20 10. Розділись. Не пускають в зал. Знову всі нервують. Чуємо чек. Всі скандують InFlames. Запуслити. Бачимо сцену, купу світла, великий напис InFlames на задньому фоні фарбою, що світилась при певному світлі, що давало ефект вогню. По сцені бігає здоровий дядько, який розставляє неалкогольні і алкогольні напої в певних місцях. Потім він виявився таким собі завгоспом, який вміло доливав горючого, коли його на сцені не вистачало. При максимальних вигуках той здоровий дядько ще й підтанцьовував.
І от з півтора, а може й більшим запізненням, гасне світло і на сцені вони. Автоматично у всіх піднімаються руки вгору і загинаються пальці, показуючи \m/. Мушу визнати, що звук і виконання оправдало всі мої сподівання. За концерт не почув жодної лажі. Виконання було максимально наближене до того, що чув на записах. Тільки моментами було таке враження, що замало загального звуку. Дуже цікаве налаштування звуку, зокрема кожного елементу. Від бочки, бас гітари, гітари, до вокалу. Звук різниться кардинально від того, що чув на концертів Кіпелова тиждень тому. Чуваки поводились на концерті вільно, без «понтів». Саме тому зразу знайшли підтримку в публіки. Публіка була досить зрілою. Знала в яких моментах плескати, а в яких підспівати (див. відео). Також з концерту слід згадати момент, коли згаданий мною вище грубий дядько взяв на плечі гітариста і той так відлабав пів музону, а також момент, коли вокаліст з народу зпід сцени витягнув на сцену дівчину, щоб та зняла «Божевільних чуваків в залі і виставила на ютубі, щоб батьки могли подивитись на своїх дітей :)». Словом словами це все важко передати. Якщо щось забув – мене доповнять ті, хто там був.
Фото і відео див нище.

http://www.photoshare.ru/office/album.php?id=177678

http://www.youtube.com/watch?v=NVxlYQkc71Q
Хочеш відповісти? Авторизуйся!