Hell Damage Tour - так міталісти охрестили Picasso

Hell Damage Tour - так міталісти охрестили Picasso

| 13 | Розділ: Враження | 5 жовтня 2009 0:15

За тиждень після нашого Fleur в Picasso прозвучав новий інструментал. Цього разу на сцені був не осередок жіночності, а сам розгар чоловічності. Перший метал-концерт в клубі пройшов, загалом, на "ура" і став ніби провідником нашого андерграундного світу в цей стереотипно гламурний заклад. Побачимо, як все буде відбуватися далі. Тепер загалом про концерт.


Через певні причини потрапила на концер якраз в сам розпал дійства. Коло Picasso була незвична для клубу тусовка чюваків на косухах і патлах ). Пробралися через них до охорони на вході, потім - після провірки документів - до столу організаторів, де запалучілі анкетку. Шодо анкети: дуже хороший спосіб зрозуміти зацікавлення і потреби цільової аудиторії. В ній пропонувалося написати про те, звідки відвідувач дізнався про концерт, яка група з концерту подобається найбільше, питання про вартісь квитка і тп.
Далі по маршруту в нас ше один позитив клубу - це функціонуючий гардероб (радощі цивілізації).
Отож, зал нас зустрів виходом на сцену групи Fragile Art. Стиль цієї російської групи називається модерн мітал, але, як вдало зауважив мій Лес, під цим знаменується часткове перегравання деяких інфлеймсових партій. Спочатку музика порадувала качьом, але згодом хороше перше праження перебили повільні сінтізаторні вставки, ні у сінтізітор в музиці загалом, який чогось, як на мене, не клєївся до всього решту. :( Зато група робила непогане шоу, гітарист і басист льотали по сцені, либилися до публіки, яка відповідала їм тусою під сценою. Вокаліст групи сказав мені, шо, як на перший концерт в нашому місті, враження в них непогані, але вони тупо афігівші від клубу. "Це, напевно, найкращий клуб, в якому доводилося виступати," - сказав він.
Отож, наступними на сцену вийшла одні з найбільш відомих українських метал-команд з Запоріжжя - другі хедлайнери вечора - група Hell:On. Чювакі виступали у Львові вдруге. Харизматичний, з харошим тілом вокаліст вдало заводив публіку короткими розмовами між піснями, а після звертання до барнабанщика "Лєший, давай!" група рубала свій сногшибатєльний, голозносітєльний трешняк. Мені аж дитинство згадалося і старі концерти в "Ляльці"… Ех, да. Всі ми там були )))) Навіть серед публіки зустріла пацана з нашого львівського мош-крю. Він явно вирізнявся серед міталістів - білосжна футболка, узкачі і скейтера. В цьому прікіді він тустепив і бігав сайкли навколо слему - це виглядало круто! :) тим більше, шо в сайклпітах деякі пацани його підтримали. От такий вийшов обмін культурний . Після концерту Стас (так звати хлопця) розповів, шо сам колись слухав мітал і ходив весь "чьорний і на патлах", сьогодні він вирішив згадати минуле. І, між іншим, не скажу, шо він вибився з контексту Hell:On, бо музика групи має конкретні качьові брейкдауни і інші моменти хардкору. Тим виступ групи впер ше більше :) Групу кликали кілька разів на біс, і вона, звичайно, не відмовила своїм шанувальникам. І варто додати, шо Hell:On, як і попередня команда, були в а*уї від залу.



Висновок буде такий: пора атакувати Picasso для концертів, бо там і групи, і відвідувачі відчувають себе комфортно. Доказом був сьогоднішній концерт. Кішак - молодець, шо взяв на себе ризик з цим приміщенням, але, думаю, це ризик виправдав себе. Взагалі, Кішаку мегозачьот за концерт. Давто таких гігів у Львові не було. Дякуємо тобі! :)
І організатори концерту передають подяку всім, хто допомагав з рекламою, звуком і поточними питаннями. Точний список Кішак напише в коментах :)

Ляна Liquorrhoea Мицько,
спеціально для rock.lviv.ua
Хочеш відповісти? Авторизуйся!