Для EmperoR :)

| 3 | Розділ: Музичні релізи | 13 вересня 2009 18:06

Після розпаду легендарної норвезької групи блек металу Emperor в 2001 році фронтмен групи Ihsahn присвятив себе роботі над своїм експериментальним проектом Peccatum, а також заснував свій власний лейбл Mnemosyne Productions в 2003 році.

"Mnemosyne Productions - це не тільки лейбл", - говорить Ihsahn в інтерв'ю журналу Terrorizer. "Це ще і виробнича компанія, це те, на чому грунтується наша з Ihriel робота, але ми також зацікавлені в тому, щоб випускати диски інших музикантів. У нас є власна симфонічнa студія, і ми також є співвласниками унікальної студії тут, в Нотоддені, єдиної в якій є аналогове обладнання. Ми хочемо працювати зі своїми проектами, а також виступати продюсерами інших проектів". Деякий час Ihsahn також працював над сольним альбомом, який він випустить під ім'ям, під яким він найкраще знайомий фанатам. Більшість партій він запише сам, але на ударних гратиме Asgeir Мікельсон з Borknagar.

"Я зробив попередні записи всіх пісень, а Asgeir почав записувати ударні", - каже він "Я планую зробити зведення в січні. Можливо, я зроблю його на аналоговому обладнанні. Коли я працюю над сольним альбомом Ihsahn'а, на його структуру сильно позначається та музика, на якій я сам був вихований, в основному це метал з елементами прогресивного та експериментальні ", - сказав він в інтерв'ю Terrorizer, - працюючи з проектом Peccatum ми намагалися досягти найбільшої мелодійністю та артистичності, але в цьому випадку я хотів зробити справжній альбом в стилі метал. Коли я працював над альбомом, я дозволяв собі працювати над двома гітарними партіями, клавішними і використовував запрограмовані ударні. Фактично, я працював без цих обмежень, і робота йшла легко. Потім, в цьому році, я записав основні партії через кілька місяців після того, як я сам собі встановив обмеження. Але в музичному плані я намагався зібрати в цьому альбомі весь свій досвід в тому, що стосується музики металу, і він звучить так, яким я уявляю собі сучасний метал. Я хочу сказати, що я повністю задоволений усіма піснями на цьому альбомі, тут не буде жодної зайвої. Що стосується текстів - цей альбом буде злий, як добрий ляпас".
Хочеш відповісти? Авторизуйся!