гітлерюгенд по рускі або як в одній країні побудувати диктатуру

| 32 | Розділ: Інше | 4 серпня 2009 17:03

найдемократичніша країна всіх часів і народів, здається, готується до нового кроку по побудові кібер-панк суспільства в 21-му столітті.
якщо інформація, що зараз літає по нету, правдива і газета.ру не висмоктала її з пальця - в расєє скоро наступить рай і комунізм ібо путінська молода гвардія збирається розширити і модернізувати сітку своїх "добровільних дружин". якщо хтось не знає ( напевно що ніхто не знає ) в расєє вже кілька років існує чудова програма, за якою було організовано групи молодих людей, що патрулювали міста в кращих традиціях радянського союзу - захищали сон і спокій простих громадян від посягання всяких асоціальних елементів: алкашів, гопоти, опозиціонерів.
зараз є плани збільшити кількість патрулів, надати їм купу повноважень і… озброїти травматичними пістолетами. і що найцікавіше так це те, що приплив нових рекрутів планується з середовища так званої "проблемної молоді". можете уявити що будуть робити вчорашні босяки і гопники, яким в руки видадуть зброю і право калічити людей.
будемо сподіватись, що все вищеописане - лише журналістське перебільшення, а то і відврта брехня, але поки що виглядає на те, що скоро росія стане нарешті найнебезпечнішою для проживання країною у світі.

посилання:
http://www.gazeta.ru/politics/2009/08/03_a_3231369.shtml

http://www.nashi.su/p_dmd

слава расєє! хайль путєн!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!