24 липня: МетроLIVE MonoFM-концерт - GODO, ZSUF, Зелені СЕСТРИ

| 17 | Розділ: Події | 6 липня 2009 4:02

Метро LIVE Mono FM - концерт гуртів GODO, ZSUF, ЗЕЛЕНІ СЕСТРИ, ПРОДЖЕКТОР ДЖМІЛЬ
-- Метро LIVE Mono FM --

24 липня, п'ятниця
Клуб "Метро", м.Львів, вул. Зелена 14

ZSUF - Experimental / Psychedelic / Electronica
Сторінка на "MySpace" :
http://www.myspace.com/zsufreal

GODO - Alternative / Techno / Industrial
Сторінка на "MySpace" :
http://www.myspace.com/godolviv
Сторінка у "В Контакте" :
http://vkontakte.ru/club8117493

- Experimental / Folk / Live Electronics
Сторінка на "MySpace" :
http://www.myspace.com/zelenisestry

- Alternative / Indie / Live Electronics
Сторінка на "MySpace" :
http://www.myspace.com/prodzhektor
Сторінка у "В Контакте" :
http://vkontakte.ru/club2368899

а також DJ Kroolick
---
Вхід:
25 грн для студентів (мати з собою студентський квиток!)
30 грн вхід з флаєром
35 грн вхід без флаєра
НА КОНЦЕРТ ВХІД З ДВОРУ! http://i29.tinypic.com/55s5t3.jpg
Початок о 19:00
---
ZSUF існує з весни 2001 року, хоча з’явився він не на порожньому місці. Ще у 1998 в Тернополі виникла химерна арт-формація "Відірвані від опалення", яка об’єднала тих, кому набридли і ґрандж, і альтернатива, і штампована рок-музика взагалі. Колектив (близько 10 чоловік) орієнтувався на імпровізаційну психоделічну музику, яка була обрамленням театральних сюрреалістичних перфомансів – під час концертів дійство перетворювалося на божевільний неконтрольований геппенінґ (грали хто на чому міг і що міг винести на сцену – від дитячих металофонів до листового заліза і арматурної перкусії). Було круто, весело та… малозрозуміло, особливо публіці, яка продовжувала хавати вчорашню рок-жуйку і сприймала ZSUF виключно як обдовбаних інопланетян, що випадково реінкарнувалися в Тернополі. Давши кілька виступів „Відірвані від опалення” розпалися. На їх уламках двоє молодих людей Олександр Ротман та Сергій Василишин утворили ZSUF - безкінечні домашні репетиції і сейшени, надпродуктивний гоум-тейпінґ (близько 50 касетних альбомів за неповний рік часу) – вільного часу було досить, бо ніхто тоді не працював (декласовані марґінали перебивалися випадковими заробітками, часто – не зовсім законними). Загалом панувала атмосфера свята, цілковитої невимушеності і незалежності від жодних рамок і умовностей, яка й надихала, власне, на творчість. Ось так, приблизно все і починалося…Музичні експерименти та інтереси ZSUF простягаються від індастріелу і нойзу до психоделії і різноманітної експериментальної електроніки, з активним залученням відео-арту, різноманітних перфоменсів, гепенінігів та інсталяцій.На сьогодні ZSUF – це Сергій „Вася Пункер” Василишин (вокал, лірика, семпли, концепт-арт), Володимир „Соніч” Сонічєв (бас, синтезатори, каос), Богдан Супронюк (дісторшн цимбали, діджеріду, дримба), Андрій „Фрікі” Меренко (нойз, скетчі, семпли, синтезатори)
---
GODO створилося восени 1996 року у місті Львові. Назва "Ґодо" взята з відомого твору Семюеля Беккета "В очікуванні Ґодо", якою ми відкриваємо філософський підтекст свого існування і абсурд буденності. Ґодо реалізовується у спосіб звернення до первинно-екзистенційного в людині, не звертаючи уваги на публічну думку та моральні засади.Формація "Ґодо" не є групою людей, які роблять музику, пишуть поезію чи прозу, малюють, фотографують, роблять кіно, тощо. Це незалежне явище, яке ніким не контролюється.Феномен "Ґодо" розгортається послідовно: сходинка за сходинкою досягає свого місця в мистецтві, переживаючи злети і падіння, затягуючи до себе щораз більшу кількість душ.Склад:Дізі (Бас),Поль (Гітара),Володя (Ударні),Ангус (Клавішні),Кірік (Вокал & Fun)
---
ЗЕЛЕНІ СЕСТРИ це:Лілія Заревенна (вокал, ксилофон, окарина), Оля Бібік (вокал, тексти, сопілка, блок-флейта) та Женя Горяінова (вокал, тексти, діджеріду, ксилофон, клавішні, губна гармоніка, духова секція), а також сесійні музиканти
---
Проджектор ДЖМІЛЬ Періодом остаточного становлення "ПроДЖектор ДЖміль", як повноцінної групи, можна вважати червень 2006 року, до того, кожен з учасників вже випробовував свої вміння та майстерність у різних музичних групах та проектах. Перший концерт (день народження) відбувся 6 листопада 2006 року в студенському клубi львiвської політехніки. Своєю безпосередністю і тяжінням до ритміки, характерної для танцювальної музики, яка поєднувалась з тяжкими гітарними рифами та щільною басовою лінією, справили неабияке враження на слухачів. 31 січня 2007 року записали перший демо-диск в який увійшли демо-версії пісень: Параноя, Барокамера-Скафандр, Пасажири, Лінії. На даний момент група активно гастролює, а також готує та відбирає матеріал для запису дебютного альбому.

http://vkontakte.ru/event10504040
Хочеш відповісти? Авторизуйся!