Сьогодні шо, 1 квітня?

| 12 | Розділ: Офтоп | 31 травня 2009 16:24

Бо шо-то ці дві новини якось виглядають, ніби 1 квітня:

1. Ще один крок до створення широкої коаліції. Як повідомляє видання "Українська правда", Юлія Тимошенко і Віктор Янукович провели черговий раунд переговорів. Результат: попереднє узгодження проекту "Великого договору", який передбачає створення широкої коаліції і тексту нової Конституції.
Видання пише: останній варіант договору передбачає спільні дії БЮТ і Партії регіонів до 2024 року, зокрема участь у парламентських виборах єдиним блоком. Проект нової Конституції передбачає обрання президента парламентом і пролонгацію повноважень нинішньої Верховної Ради до 2014 року.

2. Гімн України не буде лунати на фінальному матчі Кубку України через велику кількість легіонерів у складах обох фіналістів.

Таке рішення було прийняте на розширеній нараді представників "Шахтаря" і "Ворскли", а також делегатів ФФУ й арбітрів матчу, повідомляє офіційний сайт полтавського клубу.
Нагадаємо, фінал Кубку України розпочнеться о 17.00, "Чемпіон" вестиме пряму текстову трансляцію. Телевізійна трансляція - ТРК "Україна".
Хочеш відповісти? Авторизуйся!