Хочу створити гурт)))

| 33 | Розділ: Пошук людей | 30 травня 2009 11:02

Нещодавно був на одному концерті і здивувався майстерності гри одного гурту.
У мене було таке враження, ніби вони перший раз зібрались. Але енергетика музикантів зашкалювала на всю і люди це відчували. Власне тут у мене і з”явилась ідея “скалатіть” нову команду з дуже цікавим, як на мене, концептуальним підгрунтям.
А чому б і ні?! Давайте зберемо команду яка би створювала свою музику прямо на сцені.
Я розумію що, це не зовсім “в здравам умє” і ця вся каша буде схожа на звичайний джем-сейшн. Але все трішки не так… Це буде гурт, з його учасниками, які знають один одного, спілкуються, п”ють пиво десь на пл. Ринок (як звичайна рок-група)))) і грають якийсь конкретний стиль музики.))) Просто їх музика буде народжуватись саме під час концерту, і якою саме вона буде — залежить від атмосфери в клубі, глядачів, їх енергетики. І звичайно від рівня майстерності музикантів))))
З часом, можна буде зробити фотосесію і веб-сторінку — більше нічого. Ніяких записів чи кліпів))) Все має відбуватись на сцені.
На мою думку, такий гурт не підходить для музикантів які вважають себе “мєго” і прагнуть слави, хворіють зірочкою або будуть вважаючи цей проект основним. Ця концепція, скорше для тих, хто вже має гурт, трішки відомий у деяких музичних колах, або не відчуває якогось сраху “абламацца патамушта ми нє рєпалі” - можливо такий собі side-projekt, чи певна форма андерграунду.
Стосовно музики: Хотів би висловити свої уподобання… Нічого кращого за пост-рок для такого проекту не придумаєш. Музика добре поєднується з атмосферою і є гучкою для джему.
Працювати можна так: Зсипуємось в неті, організомуємо 1-2 репетиції щоб познайомитись і джемуємо. Після репетиції вирішуємо, може такий проект інснувати чи ні. Якщо може - даємо йому назву і пляшкою шампани по борту. Більше ніяких репетицій — тільки виступи на людях, в присутності знайомих, друзів і Вас — дорогі форумчани.
Стосовно концертів: Максимум на що поки можна розраховувати це виступ на Погулянці або на якісь репетиційній базі. В грошах залежності немає, головне це атмосфера. Все.
Така от батва ріб”єта.
Одже 1 учасний вже є. Йа — басізд. Басистів може бути і 2. Можна ще взяти ді-джея, гітариста або вокаліста. ХЗ
Хочеш відповісти? Авторизуйся!