ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ оприлюднили повнотривалий альбом!

ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ оприлюднили повнотривалий альбом!

| 19 | Розділ: Новини | 23 травня 2009 23:40

ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ виклали в мережу свою повнотривалу платівку НА СЕМИ ВІТРАХ. Альбом побачив світ на офіційному сайті гурту http://www.polynovepole.com.ua та на сторінці лейблу Kataklysmos Factory http://www.kataklysmosfactory.com , під крилом якого оприлюднено реліз. Запис розпочався ще у грудні 2007 року, проте після видання короткотривалої платівки «Чисті душі» у травні минулого року музиканти практично повністю переписали весь матеріал.

Платівка містить десять треків, що підсумовують творчість групи з моменту її створення. Це дев'ять пісень, що становлять кістяк живої програми гурту. У альбомі можна почути і кілька треків, що потрапили до синглу «Чисті душі», проте їх альбомне втілення відрізняється від ЕР. Примітно й те, що слухач помітить тут і деякі останні експерименти гурту з акустичними інструментами, багатоголоссям та вкрапленнями симфонічного оркестру.

Звучання альбому вибудовував гітарист гурту Ірій - Роман Працьовитий ( http://www.romarec.com.ua ). Його рукам належить остаточне зведення та мастеринг платівки. Технічне забезпечення запису надав інтернет-магазин Muzsweet.Com Музичне наповнення супроводжується одинадцятисторінковим буклетом, дизайн якого розробив Сашко «Belarafon» Усатий.

Зауважимо, що початковий тираж можна буде придбати лише на концертах гурту. Перша «заочна» презентація платівки відбулась 3 травня у Луцьку, а 6-го червня ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ презентуватимуть “На семи вітрах” на спільному концерті з поляками Cemetery of scream, львів’янами Apostate та київським гуртом Funestum. Тур на підтримку платівки заплановано на осінь цього року. Влітку ж шанувальники Полинового поля зможуть почути гурт на кількох фестивалях.


НА СЕМИ ВІТРАХ (LP 2009)

1. На семи вітрах
2. Вітер з півночі
3. Та, що танцює на могилах
4. Чисті душі
5. Нічні птахи
6. Квіти мороку
7. З попелу
8. Полинове поле
9. Чорна рілля
10. Відьма

Загальний час звучання: 51:18

Скачати платівку можна з офіційного сайту: http://www.polynovepole.com.ua/

Офіційна спільнота гурту: http://vkontakte.ru/club2090976

Сторінка на LastFM: http://www.lastfm.ru/music/Полинове+Поле

Офіційний MySpace гурту: http://www.myspace.com/polynovepole
Хочеш відповісти? Авторизуйся!