11 червня - 2 липня: фестиваль "OpenGuitarShow"

| 214 | Розділ: Події | 19 травня 2009 17:31

Для учасників та гостей фестивалю:

Кожен з учасників повинен виконати 5 композицій протягом фестиваю, попередньо узгодивши їх з організаторами (власні композиції — вітаються)-(формат: рок-гітара, джаз-гітара, естрадна-гітара). Для супроводу учасники можуть використовувати як фонограмний запис(мінус)(І-ІV тури), так і живий колектив(ІІІ-IV тури).
Між виступами учасників, ведучий, що буде закріплений за проектом, проводить конкурси та різноманітні забави з гостями фестивалю, за участь в яких останні отримають призи від організаторів та спонсорів проекту «OpenGuitarShow».
На прикінці кожного з етапів фестивалю, члени журі проводять двадцятихвилинні майстер-класи та дають поради молодим виконавцям, гостям проекту.
Кожен етап завершується підсумуванням набраних балів учасників за свої виступи. Кращі з них переходять у наступний тур, а ті що не набрали достатньої кількості балів для продовження «боротьби» — залишають проект та отримують цінні подарунки від організаторів та спонсорів проекту.
З кожним наступним етапом фестивалю зростає рівень членів журі, які постійно змінюються після кожного туру з метою збереження об'єктивності оцінювання учасників.

Гостями(журі) фестивалю є такі відомі імена, як: Сергій Гурін(Оркестра Віто), Андрій Бадюк(Blues Market), Володимир Возняк(Квартет Володимира Возняка), Льоша(Скрябін), Антон Єгоров(Тартак), Павло Гудімов, Юрій Журавель(От Vinta), Дізель (Грін Грей), кращий гітарист Європи — Серго Чантурія та мега-зірка гітарної музики — Енвер Ізмайлов(досі ведуться переговори)

Фестиваль триває до визначення переможця, який і отримає головний приз — нову гітару. (Жоден з учасників не залишається без подарунків)

Чекаємо на Вас:
І тур - 11 червня 2009р.
ІІ тур - 18 червня 2009р.
ІІІ тур - 25 червня 2009р.
ІV тур - 02 липня 2009р.

Незабаром буде опубліковано список учасників фестивалю

Слідкуйте за анонсами.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!