Green Silence - звіт з презентації альбому

| 16 | Розділ: Враження | 16 травня 2009 2:54

Культурний, адекватний звіт з концерту. Все по порядку.
Початок _
Прийшов близьо 19:10 - на дворі було десь до 20 чоловік. Барма вітався зі всіма і обіцяв шо все буде круто. Зайшов в приміщення - купив квиток, до якого в придачу йшов диск і зелена кулька. Звичайно вчасно нічого не почалось, народ почали пускати десь біля половини восьмої - народ зайшов в приміщення і посідав на стільці(які обіцяли забрати).
Публіка_
Був надзвичайно здивований на побачивши юрб патлатих. Натомість сиділи сім*ї з дітьми, поважні пани в костюмах, довгоногі мальовані дівчата. Ніщо явно не віщувало про виступ завсігдатаїв рогльвову.
Виступ _
От значить сидимо ми всі, чекаємо і тут бац! виключили світло. З-за сцени вийшли культорги-тамади і почали розігрувати сценку. Забіжу наперед - сценки були майже перед кожною піснею. Їх суть полягала в жартах які плавно переходили до назви наступної пісні. Хлопці вийшли, взяли інструменти і тут же почали грати. На сцені стояли 2 великих дисплеї і полотно поза нею на якому постійно демонстрували відеоряд. Такого я не сподівався - все було настільки просто, вдало і дуже гарно пасувало до пісень. Правда для того щоб ці кліпики показувати за 2 хвилини до початку на комп*ютері тільки ставились дрова. Самі гріни нічого не говорили десь півтори години - просто робили свою роботу. Все було дуже чітко сплановано - сценки + музика + кліпи - видно що організація готувалась не один тиждень. Дуже кльові ходи були з пусканням надувного вужа в зал, великих куль які протримались майже до самого кінця. По ходу концерту десь через пів години відбулась маленька лірична пауза під час якої хлопці встигли переодягнутись і розмалюватись в традиційні для цього вечора кольори. Виглядало шикарно. Відіграли десь 2 години 15 хв. В кінці вже почали і говорити і вірші читати і імпровізуватии.
Висновок _
Як для Львова то презентація сміло заслуговує на 9+. Це не був просто концерт - це був і перфоменс і п*єса в двох діях і ляльковий театр. Чого чого а так альбом у нас ще не представляв ніхто. Хто не пішов той втратив багато - перш за все це просто пропустив чудове дійство ну і не підтримав своїх. Вважаю шо після такого гонорари на концерти мають вирости мінімум вдвічі.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!