Як Алла Пугачова у Києві святкувала 60-річчя

| 10 | Розділ: Офтоп | 14 травня 2009 17:33

Ювілей видатної людини - справа не одного дня. У Києві Алла Пугачова святкувала 60-річчя 3 доби поспіль. Співачка дала концерт у Палаці спорту, ознайомилася з культурними та історичними пам'ятками, а також влаштувала закриту вечірку для вітчизняного бомонду.
Червона доріжка, зірки української естради першого ешелону та тільки відомі політики. У третій день свого візиту до Києва Алла Пугачова приймала поздоровлення з ювілеєм від українських селебритіс. Привітальний концерт поєднали зі стартом радіостанції «Алла», яку співачка запустила в Україні. Примадонна пообіцяла, що відтепер відкриватиме нові українські таланти та частіше приїздитиме до Києва.

Алла Пугачова: "Я очень люблю Украину. И счастлива, что эта любовь взаимна!"

Гості – у захваті, для кожного другого Алла Борисівна це не просто співачка, для одних вона кумир з дитинства, для інших приклад для наслідування.

Михайло Добкін, міський голова Харкова: "Я ещё совсем маленьким мальчиком слушал, почти все песни знаю наизусть, хотя ни одной специально не заучивал".

Ані Лорак, співачка: "Я робила таку зачіску, як у Алли Борисівни Пугачової і співала. В 4 роки зробила свій перший сольний концерт".

Наталя Могілевська, співачка: "Я всегда хотела быть такой же глубокой, такой же мудрой, такой же сильной…"

Петро Порошенко, голова Ради НБУ: "Я поважаю цю жінку за те, що вона є особистістю. Більшість артистів - вони є такими, які вимушені пристосовуватися до обставин, до влади, до глядача, якщо хочте… Алла Борисівна - це людина, яка заявляє про себе: "Я така, яка я є. Якщо я вам подобаюсь - любіть мене. Якщо не подобаюсь - не слухайте мене".

Увесь вечір провели у жартах та спогадах про творче та особисте життя жінки яка співає. З кожним артистом Алла Борисівна не лінувалася спілкуватися, давати поради, а інколи і критикувати. На сцені звучали хіти, ротація яких запланована на новоспеченій радіостанції. Також чимало артистів переспівували пісні Пугачової, щоб засвідчити свою шану Примадонні. Наприкінці вечора винуватиця свята і сама заспівала кілька пісень.

Алла Пугачова: "Спасибо вам большое - вы были все такие замечательные! Вы догуляйте, а бабушка пойдёт отдыхать!".

Хочеш відповісти? Авторизуйся!