VESNA - єдиний концерт в Україні!

VESNA - єдиний концерт в Україні!

| 2 | Розділ: Новини | 1 травня 2009 10:22

Тільки цієї ВЕСНИ на теренах Прикарпаття відбудеться ексклюзивний виступ відомих чеських фолк-рокерів, перевтілення легендарної формації Adultery -- гурту VESNA ( http://www.vesna-cz.com/ ) ! Це команда, котра цього року розділить сцену у рідній Чехії на UNHOLY FEST з такими монстрами, як Cradle of Filth, Satyricon, Gorgoroth, Mayhem… http://www.froster.org/forum/index.php?showtopic=33215&st=90

Гості завітають 8 травня до старовинного Дрогобича на запрошення своїх колег з Трускавця -- гурту ГОВЕРЛА ( http://www.myspace.com/goverla ). Саме вони й взяли на себе приємний тягар організаціїї свята слов"янського року

Компанію до них складуть ветерани українського дум-металу зі Львова – APOSTATE ( http://profile.myspace.com/apostateua ), котрі проведуть на сцені Дрогобицького Будинку Культури останню перевірку своєї нової програми, перед повноформатною презентацією у Львові 6 червня.

Учасниками дійства зголосились стати відомі вже й за межами свого міста львів"яни БУРЕВІЙ (ех-Крук). Банда вже встигла завоювати численну підтримку фанів, засвітитись на київському Паган Фесті та відзначились запрошенням на потужний КУПАЛА ФЕСТ, що пройде цього річ у Меджибожі Хмельницької обл.

Концерт відбудеться у дрогобицькому районному будинку культури ім. І. Франка (вул. 22 січня, 28) о 18:00. Вхід коштуватиме лише 20 грн! На концерті буде реалізовуватися продукція лейблу BLACK ART та мерчендайз гурту VESNA.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!