Опіум: Музика як наркотик

| 24 | Розділ: Події | 14 квітня 2009 15:23

Гурт “Опіум” – це п’ять літер і п’ятеро музикантів, які перш ніж оселити звук у душах слухачів, пропускають його крізь фільтр власних сердець.

«Опіум»: музика як наркотик

Групі, яка існує на просторі рок-сцени уже досить тривалий час, попри відсутність належної фінансової підтримки та штамп “неформат”, вдалося записати дебютний альбом “Молися на мене”. Його презентація відбудеться 23 квітня у Львові, у “Хмільному домі Роберта Домса”.

Над записом і зведенням матеріалу хлопці працювали понад рік. Кожна пісня народжувалась, чекала свого часу, аби потім, пройшовши тест на витривалість і актуальність, вийти у світ і стати невід’ємним компонентом музичного продукту з обкладинкою кольору міцного американо.“Молися на мене” – альбом про любов до власного Его. Нескромна назва платівки – не що інше, як образне висвітлення індивідуальних потреб, опис фільтра між світоглядом та навколишнім світом. А однойменна пісня з альбому уже встигла стати хітом і заполонити львівські радіохвилі. На цю ж пісню хлопці зняли кліп, прем’єра якого відбудеться незабаром.

Музика “опіумів” пропонує прихильникам мелодійного року 10 композицій: від драйвової філософської лірики і потужних рифів - до мелодійної інтимної, щоб кожен зміг віднайти своє…

"Високий замок" 14.04.09, Божена Городницька
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=73117
Хочеш відповісти? Авторизуйся!