Перший всеукраїнський музичний форум у Львові.

Перший всеукраїнський музичний форум у Львові.

| 0 | Розділ: Новини | 4 квітня 2005 16:49

11-13 травня 2005 р. у місті Львові в Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17), відбудеться Перший Всеукраїнський Музичний Форум "ПАТЕФОN" 2005.. Це досить неоднозначна і знаменна подія, що не має аналогів в Україні і проводиться вперше.

 Ідея такого проекту визрівала досить давно, проте, саме сьогодні вона є достатньо актуальною, оскільки як аудіоринок України і
супутні їй галузі відео та мультимедіа, так і сценічно-звукова індустрія зробили великий поступ. Тому, проведення Музичного Форуму, що зміг би представити весь спектр музичного шоу-бізнесу є необхідністю.

 Концепція Музичного Форуму .ПАТЕФОN 2005. виходить за розуміння звиклих промислових виставок, адже компанії, що візьмуть участь у Форумі, представлятимуть себе не тільки на виставкових стендах, але й презентуватимуть нові альбоми продюсованих ними виконавців на концертах в рамках Форуму, нададуть змогу відвідувачам випробувати новітнє обладнання та музичні інструменти.

 В програмі Музичного Форуму "ПАТЕФОN" семінари та круглі столи на яких буде розглянуто теми авторських та суміжних прав, ліцензування продукції, боротьби з піратством. На сьогодні підтвердили участь близько півтора десятка провідних рекордингових компаній та лейблів серед яких Атлантик Рекордс, J.R.C.,Music Factory, Ліда, Драйв, КаприZ, Гроліс, ZMS, Virus production, Галрекордс, Termos Rec.,Hunter Music Ukraine, а також близько двох десятків представників сценічно-звукової індустрії. Детальніше про цю подію на www.muzforum.com.ua
Хочеш відповісти? Авторизуйся!