Субота, 6 червня 18:00, DALI (вул. Повітряна 20)
Вхід: 40 грн - попередній продаж, 50 грн - в день концерту

| 0 | Розділ: Події | 29 березня 2009 14:42

CEMETERY OF SCREAM (PL) | APOSTATE | ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ | FUNESTUM

Ціна: 40грн. -- передпродаж та для приїжджих (за наявності проїзного документу); 50грн. -- в день заходу в касі клубу.

Для гостей з інших міст буде організовано доставку автобусом від вокзалу та назад! зберігайте проїзні документи!


Подія Вконтакті - http://vkontakte.ru/event8689143

6 червня відзначиться у Львові одним з найпотужніших концертів за останні кілька років. До України завітає легендарна польська група CEMETERY OF SCREAM, котра презентуватиме свій новий альбом Frozen Images. Зауважимо, що востаннє європейська група такого рівня відвідала Львів ще у далекому 2006 році, коли у рамках Рокотеки хедлайнером виступила шведська легенда – Lake of Tears.

Дійство пройде під гаслом Aposate is back! і відзначить повернення на сцену львівської дум-метал команди APOSTATE, котра мовчала більше ніж 10 років. Народжена у 1993 році група була провідною в своєму жанрі у 90-х роках, проте через суперечки у складі припинила своє існування у 1999-му.

Вагу події додасть присутність гурту ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ. Саме на цьому концерті група представить свій дебютний альбом НА СЕМИ ВІТРАХ, що побачить світ у травні. Команда обіцяє викластись як ніколи, позаяк востаннє виступала у рідному місті більше року тому.

Гостями концерту стане київський гурт FUNESTUM, цікавий тим, що чи не єдиний в Україні грає добірний фюнерал-дум. Кожен концерт гурту збирає фанів цього стилю з усіх куточків нашої країни. Це буде перший концерт групи такого напрямку на теренах Західної України.

Концерт відбудеться у найпросторішому львівському клубі – Далі (вул. Повітряна 20). Квиточки можна придбати у попередньому продажі: магазин Стильний Львів (вул. Вагова 15), Андерграунд-магазин «Hardglobal Львів» (ТВК Південний, ТЦ Європа № 239), музичний салон ЕЛТОН
Хочеш відповісти? Авторизуйся!